Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Lichtwerker relaties
0
Shop

Review: Lichtwerker relaties

Review Lichtwerker relaties

Lichtwerkers hebben een bijzondere levensmissie. Een missie om de aarde en iedereen een stukje mooier en liever te maken. Dat maakt dat ze zich vaak openstellen (zodat liefde kan stromen), maar ook dat ze vaak gekwetst kunnen worden. In het boek Lichtwerker relaties van Sahvanna Arienta leer je over de uitwisseling van jouw energie met die van anderen en hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Lichtwerkers, liefde en liefdesenergie

Liefde speelt een cruciale rol in het werk van lichtwerkers. Lichtwerkers maken namelijk gebruik van de helende energie die verbonden is aan de liefde. Er zijn veel verschillende vormen en uitingsvormen van liefdesenergie. Elke lichtwerker maakt op zijn eigen unieke manier gebruik van deze energie.

Sommige lichtwerkers brengen mooie dingen in de wereld door middel van kunst of muziek, die ze creëren uit pure liefde voor hun kunstvorm. Andere lichtwerkers helpen de mensheid door hun liefde en compassie om te zetten door mensen te helpen die hulp nodig hebben (bijvoorbeeld door een luisterend oor te bieden). En er zijn nog veel andere manieren waarop de helende kracht van liefdesenergie door lichtwerkers wordt ingezet om hun missie uit te voeren.

Lichtwerkers begrijpen de waarde en kracht van liefde als een helende energie. Ze maken daarom ook gebruik van deze energie om mensen, communities en zelfs de wereld te helen en verbeteren. Liefdesenergie is een krachtig middel om positieve verandering aan te brengen en lichtwerkers weten hoe ze deze energie kunnen gebruiken om de mensen om hen heen te beïnvloeden en te helpen.

Maar dat heeft ook een keerzijde. Als je alleen maar geeft en zorgt, dan vergeet je jezelf. Vooral lichtwerkers kunnen de balans niet altijd even goed vinden. En dan komen we uit bij het boek: Lichtwerker relaties. Speciaal voor jou als lichtwerker, wanneer je misschien wel moeite hebt met relaties.

Lichtwerker relaties boek

Het boek Lichtwerker relaties bestaat uit vijf delen:

 • Leven vanuit het hart
 • Ook lichtwerkers hebben liefde nodig
 • Wat doet zoveel pijn?
 • Jezelf terugvinden
 • Weer menselijk betrokken worden

In elk deel bespreekt Sahvanna Arienta vrij uitgebreid over lichtwerkers en hoe je als lichtwerker in relaties met anderen bent. Je kunt relaties in de breedste zin van het woord zien. Niet alleen liefdesrelaties, maar ook zakenrelaties (collega’s), vrienden, et cetera.

In het derde deel bijvoorbeeld, ‘Wat doet zoveel pijn?‘, ga je op onderzoek uit en leg je de vinger op de zere plek. Waarom heb je altijd eenzelfde soort relaties, die niet lijken te werken? Bekijk de volgende stellingen is. Hoe voel je je hierbij?

 • Ik voel me vaak alsof ik de hele last van de relatie op mijn schouders moet dragen.
 • Mijn partner/huisgenoot/vriend lijkt niet te begrijpen wat ik nodig heb.
 • Ik voel me door deze persoon vaak niet gewaardeerd.
 • Mijn liefdevolle gebaren worden vaak niet op prijs gesteld.
 • Ik voel me vaak onzeker of jaloers als mijn partner aandacht aan iemand anders besteedt.
 • Ik heb het gevoel dat ik steeds teleurstel in mijn relatie.
 • Ik geef veel in deze relatie en krijg weinig terug.
 • Ik voel me altijd alsof er iets mist in mijn relaties.

Grote kans dat jij, lieve Lichtwerker, veel meer geeft dan wat je ontvangt. En grote kans dat je dit doet vanuit je eeuwige drang, je oergevoel, naar het zorgen voor iemand. Maar daarin laat je jezelf en jouw wensen volledig achterwege. Om een evenwichtige en fijne relatie te hebben, is het belangrijk om rekening te houden met je eigen behoeften. Stel gezonde grenzen zonder je schuldig of verantwoordelijk te voelen (ook niet ten opzichte van je spirituele roeping als lichtwerker). Je moet je menselijke behoeften eerst vervullen om een liefdevolle relatie te vinden.

Wat ons betreft is dit boek een aanrader voor iedereen die wil leren om gezonde grenzen te stellen binnen relaties. Niet alleen liefdesrelaties, maar álle relaties. Dit boek is voor jou. Het is een eerste stap naar een leven in meer balans tussen geven en nemen.

Lichtwerker relaties is het tweede deel uit een reeks. Het eerste deel van Sahvanna Arienta heet Lichtwerker. Binnenkort komt er een vervolg uit, namelijk Lichtwerker zielsreizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨