Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan maart 2021 in Vissen
4
Nieuwe maan

Nieuwe maan maart 2021 in Vissen

Nieuwe maan in Vissen

Zaterdag 13 maart 2021 staat de nieuwe maan om 11.21 uur in Vissen. ­čîĹ Vissen staat voor intu├»tie, dromen en creativiteit. Wat is de betekenis en energie van de nieuwe maan van maart 2021 voor jou?

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De nieuwe maan van maart is de derde nieuwe maan van het jaar 2021. Ze staat in teken Vissen, net als de zon op dit moment. Vissen staan bekend om intu├»tie en dromen, maar ook om emotie. Met name als de maan in Vissen staat, ben je in een ‘dreamy state of mind‘. Je dromen zijn levendiger en je voelt je creatief gedreven om die dromen om te zetten naar je dag-dagelijkse projecten.

De maan gaat over emoties en gevoelens. Het is hoe jij reageert op de wereld om je heen. Je gevoel, je (innerlijke) reactie en wat je erbij merkt. De maan gaat diep, net als het gevoel dat daarbij hoort. De maan schijnt – tijdens de nieuwe maan is dat figuurlijk – op donkere gebieden en onthult geheimen.

Nieuwe maan in Vissen 2021 en de invloed op jou: check je geboortehoroscoop

In welke mate de nieuwe maan van maart 2021 van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Vissen in je geboortehoroscoop, met name in Zon of Maan, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Dat versterkt alle punten van de nieuwe maan. Heb je dat niet, ook dan zul je natuurlijk de energie voelen ÔÇô maar dan in mindere mate. Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je ÔÇśm uit kunt lezen!

­čô▒ Tip: je kunt ook gratis apps downloaden die jouw geboortehoroscoop voor jou berekenen. Handig daarbij is dat je dagelijks tips krijgt om met de energie van dat moment om te gaan. Lees hier onze top 3 gratis astrologie apps.

Manifesteer met de nieuwe maan van 13 maart 2021

Met de nieuwe maan in Vissen breekt een periode aan om intenties te zetten en nieuwe maan rituelen uit te voeren. Denk dus na over wat je de komende 6 maanden wil manifesteren.

Het thema van je intenties kun je linken aan de energie van waterteken Vissen, dus zet je intenties rondom je intuïtie en creativiteit. En vergeet ook niet te profiteren van de verhoogde spiritualiteit die met deze maan in Vissen meekomt.

­čĺí Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Wil je weten wanneer de volgende nieuwe maan is? ­čîÖ Bekijk dan de nieuwe maan kalender 2021.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

ÔťĘ Aromatherapie ÔťĘ