Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan juni 2021 in Tweelingen (inclusief zonsverduistering)
11
Nieuwe maan

Nieuwe maan juni 2021 in Tweelingen (inclusief zonsverduistering)

Nieuwe maan in Tweelingen

Donderdag 10 juni staat de nieuwe maan in Tweelingen. ♊ Wat is de energie van de nieuwe maan juni 2021? Deze nieuwe maan is inclusief zonsverduistering, dus verwacht ’t begin van een nieuwe cyclus. Lees hier meer over de nieuwe maan in Tweelingen en wat je er van gaat merken!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De nieuwe maan van juni is de zesde nieuwe maan van het jaar 2021. Ze staat in luchtteken Tweelingen, net als de zon op dit moment. De maan gaat over emoties en gevoelens. Het is hoe jij reageert op de wereld om je heen. Je gevoel, je (innerlijke) reactie en wat je erbij merkt. De maan gaat diep, net als het gevoel dat daarbij hoort. De maan schijnt – tijdens de nieuwe maan is dat figuurlijk – op donkere gebieden en onthult geheimen.

Nieuwe maan in Tweelingen 2021

Tweelingen zijn van communicatie, openhartigheid en levendigheid. Het is een heel sociaal teken en dat is ook waar deze nieuwe maan van juni 2021 om draait. Communicatie bloeit op, je bent nieuwsgierig én openhartig en je zet iedere conversatie naar jouw hand. Ook is het de juiste tijd om je communicatieve vaardigheden te verbeteren. Dit doe je bijvoorbeeld door naar anderen te luisteren en hun standpunten te begrijpen, in plaats van je eigen standpunt als ‘de waarheid’ naar voren te schuiven.

Tweelingen is het teken dat twee gezichten kent… Er is dus ook nog een andere kant. Als Tweelingen deze laten zien dan zijn ze sluwerwispelturig en oppervlakkiger. Let er daarom deze nieuwe maan goed op wat je zegt. En daar bedoel ik vooral mee: dat wat je zegt, kan tegen je worden gebruikt.

Dit heeft ook weer te maken met de Mercurius retrograde die momenteel gaande is… Let er op dat je niet manipuleert (of gemanipuleerd wordt) en blijf in gesprekken dicht bij jezelf. Je kunt je wat verward voelen de komende periode. Ook paranoia ligt op de loer. Daar is deze periode vrij weinig aan te doen, je moet er even doorheen. Wat kan helpen is je gedachten en gevoelens opschrijven in een notitieboekje. En wil je van die (dwang)gedachten af, verbrand dan de pagina’s nadat je ze hebt geschreven. Dat kan al een stukje verlichten! Je leest hier hoe je patronen kunt doorbreken.

Zonsverduistering juni 2021

De zonsverduistering van juni 2021 is een ringvormige zonsverduistering, dus niet de hele zon wordt verduisterd. Er blijft een ‘gloeiende’ ring over. Deze zonsverduistering geeft een explosie van energie aan ons mee. Je wil zaken oppakken en op mensen afstappen. Hoppa, let’s go!In dit bericht van WeerOnline lees je waar en hoe laat je de zonsverduistering ongeveer kunt zien.

Nieuwe maan in Tweelingen 2021 en de invloed op jou: check je geboortehoroscoop

In welke mate de nieuwe maan van juni 2021 van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Tweelingen in je geboortehoroscoop, met name in Zon of Maan, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Dat versterkt alle punten van de nieuwe maan. Heb je dat niet, ook dan zul je natuurlijk de energie voelen – maar dan in mindere mate. Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je ‘m uit kunt lezen!

📱 Tip: je kunt ook gratis apps downloaden die jouw geboortehoroscoop voor jou berekenen. Handig daarbij is dat je dagelijks tips krijgt om met de energie van dat moment om te gaan. Lees hier onze top 3 gratis astrologie apps.

Manifesteer met de nieuwe maan van 10 juni 2021

Het mooie weer is begonnen, en daar maakt Tweelingen dankbaar gebruik van. Nu de maan, net als de zon dus, in dit teken gaan is ‘t de juiste tijd om je wandelschoenen aan te doen, je zelfgemaakte detoxwater en je bullet journal mee te nemen om naar een mooi stukje natuur te gaan. Denk hier na, mediteer of schrijf je intenties en dankbaarheid op.

Denk na over wat je de komende 6 maanden wil manifesteren. Het thema van je intenties kun je linken aan de energie van Tweelingen, dus zet je intenties rondom communicatie, openhartigheid en levendigheid.

Lees hier andere nieuwe maan rituelen.

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Wil je weten wanneer de volgende nieuwe maan is? 🌙 Bekijk dan de nieuwe maan kalender 2021.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.