Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan mei 2021 in Stier
6
Maan Nieuwe maan

Nieuwe maan mei 2021 in Stier

Nieuwe maan mei 2021 in Stier

Dinsdag 11 mei 2021 staat de nieuwe maan om 20.59 uur in aardeteken Stier. 🌑 Stier staat voor vastberadenheid, betrouwbaarheid en wilskracht. ♉ Wat is de betekenis en energie van de nieuwe maan van mei 2021 voor jou?

De nieuwe maan van mei is de vijfde nieuwe maan van het jaar 2021. Ze staat in teken Stier, net als de zon op dit moment. De maan gaat over emoties en gevoelens. Het is hoe jij reageert op de wereld om je heen. Je gevoel, je (innerlijke) reactie en wat je erbij merkt. De maan gaat diep, net als het gevoel dat daarbij hoort. De maan schijnt – tijdens de nieuwe maan is dat figuurlijk – op donkere gebieden en onthult geheimen.

Deze nieuwe maan is dé tijd om nieuwe plannen te maken en tot uitvoer te brengen. Heb je iets altijd al willen hebben op materieel gebied? Met de nieuwe maan in Stier dit jaar lukt ’t je om dit stapsgewijs tot realiteit te brengen. De Stier kijkt naar het doel dat voor hem ligt en wil dat graag bereiken, maar tegelijkertijd staat ‘ie – als aardeteken – met beide benen op de grond. Geen haast, dus.

Think – plan – do

Sterker nog, onder deze nieuwe maan maak je op een makkelijke manier een planning voor jezelf. Een structuur, een basis, waarmee je naar je doel kan werken. Het opdelen van je doel in kleine stappen en het vrijmaken van tijd om deze stappen te volgen dragen bij aan het bereiken van je doelen en dromen. Gestructureerd, geaard en methodisch.

De nieuwe maan van mei 2021 dwingt je om je – met vol vertrouwen – over te geven aan je leven/situatie nu en na te denken over nieuwe mogelijkheden die dat met zich meebrengt. Het dwingt je je gevoel te volgen en daar een praktische draai aan te geven om je doel te behalen. En dat past precies bij de een nieuwe maanfase. Dus plan, orden en structureer. Dreams don’t work unless you do.

Nieuwe maan in Stier 2021 en de invloed op jou: check je geboortehoroscoop

In welke mate de nieuwe maan van mei 2021 van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Stier in je geboortehoroscoop, met name in Zon of Maan, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Dat versterkt alle punten van de nieuwe maan. Heb je dat niet, ook dan zul je natuurlijk de energie voelen – maar dan in mindere mate. Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je ‘m uit kunt lezen!

📱 Tip: je kunt ook gratis apps downloaden die jouw geboortehoroscoop voor jou berekenen. Handig daarbij is dat je dagelijks tips krijgt om met de energie van dat moment om te gaan. Lees hier onze top 3 gratis astrologie apps.

Manifesteer met de nieuwe maan van 11 mei 2021

Met de nieuwe maan in Stier breekt een periode aan om intenties te zetten en nieuwe maan rituelen uit te voeren. Denk dus na over wat je de komende 6 maanden wil manifesteren. Het thema van je intenties kun je linken aan de energie van Stier, dus zet je intenties rondom vastberadenheid, betrouwbaarheid en wilskracht.

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Wil je weten wanneer de volgende nieuwe maan is? 🌙 Bekijk dan de nieuwe maan kalender 2021.

Wil je meer lezen over de maancyclus en hoe deze op jou van invloed is en hoe je ‘t kunt interpreteren? Lees dan het boek ‘Leven met de maan‘. Een absolute must-have voor iedereen die zichzelf – en de maancyclus – beter wil leren kennen!

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨