Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan april 2021 in Ram
5
Nieuwe maan

Nieuwe maan april 2021 in Ram

Nieuwe maan in Ram

Maandag 12 april 2021 staat de nieuwe maan om 04.32 uur in Ram. 🌑 Ram staat voor moed, innovatie en enthousiasme, maar ze staan ook bekend om hun trouwe karakter en behulpzaamheid.  Wat is de betekenis en energie van de nieuwe maan van april 2021 voor jou?

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

De nieuwe maan van april is de vierde nieuwe maan van het jaar 2021. Ze staat in teken Ram, net als de zon op dit moment.

De maan gaat over emoties en gevoelens. Het is hoe jij reageert op de wereld om je heen. Je gevoel, je (innerlijke) reactie en wat je erbij merkt. De maan gaat diep, net als het gevoel dat daarbij hoort. De maan schijnt – tijdens de nieuwe maan is dat figuurlijk – op donkere gebieden en onthult geheimen.

De nieuwe maan staat in vuurteken Ram en Ram heerst over planeet Mars. Aangezien Mars dé planeet is van passie en actie kun je lekker direct zijn deze nieuwe maan. De maan gaat over je emoties en zo wakkert de nieuwe maan in Ram van april 2021 je innerlijke strijder aan. Je kunt je boos en machteloos voelen. Zorg er wel voor dat je boosheid een constructieve boosheid is, dus draai je irritaties om en zorg voor een langdurige oplossing.

De nieuwe maan in Ram is het vervolg van de volle maan in Weegschaal en gaat jou op het gebied van geluk nieuwe kansen bieden. Om dat te laten slagen moet je het wel écht willen én zul je er zelf hard voor moeten werken. Er bestaat onder deze nieuwe maan geen korte (sluip)route naar succes.

Wat ik hiermee bedoel? Als je momenteel verdriet of angsten hebt, dan remt dit jou in de weg naar geluk. Wellicht herken je je blokkades nog niet, of weet je ze nog niet helemaal te identificeren. Dit stremt je en zolang je ’t niet ziet, of wil zien, blijft dat ook zo. Je komt niet verder, je ziet de weg even niet meer of je voelt je letterlijk verdwaald.

Maak kleine stapjes in de juiste richting

Probeer te onderzoeken waar dit vandaan komt. (H)Erken je blokkades en ga ermee aan de slag. Het hoeft niet meteen een grootse verandering te zijn. Kleine stapjes zijn óók stapjes in de juiste richting. Wellicht moet je even ‘uitzoomen’ om het grote plaatje te kunnen zien? Dat kan je ook helpen om er zonder eigen emoties naar te kijken.

Het voordeel van een nieuwe maan in het vurige teken van Ram, is dat je de energie voelt om dit aan te pakken. Ram geeft je moed en enthousiasme. Het is ook een teken van innovatie en doorpakken. En dat alles opgeteld geeft je de energie om dingen van een andere kant te bekijken en tot actie over te gaan. Bekijk ook deze positieve affirmaties voor iedere ochtend.

Nieuwe maan in Ram 2021 en de invloed op jou: check je geboortehoroscoop

In welke mate de nieuwe maan van april 2021 van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Ram in je geboortehoroscoop, met name in Zon of Maan, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Dat versterkt alle punten van de nieuwe maan. Heb je dat niet, ook dan zul je natuurlijk de energie voelen – maar dan in mindere mate. Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je ‘m uit kunt lezen!

📱 Tip: je kunt ook gratis apps downloaden die jouw geboortehoroscoop voor jou berekenen. Handig daarbij is dat je dagelijks tips krijgt om met de energie van dat moment om te gaan. Lees hier onze top 3 gratis astrologie apps.

Manifesteer met de nieuwe maan van 12 april 2021

Met de nieuwe maan in Ram breekt een periode aan om intenties te zetten en nieuwe maan rituelen uit te voeren. Denk dus na over wat je de komende 6 maanden wil manifesteren.

Het thema van je intenties kun je linken aan de energie van Ram, dus zet je intenties rondom moed, innovatie en enthousiasme. Het is het eerste teken uit de dierenriem, dus zie deze nieuwe maan ook als een nieuw begin.

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Wil je weten wanneer de volgende nieuwe maan is? 🌙 Bekijk dan de nieuwe maan kalender 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨