Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan september 2021 in Maagd: tijd om te aarden
20
Nieuwe maan

Nieuwe maan september 2021 in Maagd: tijd om te aarden

Nieuwe maan in Maagd

Dinsdag 7 september 2021 staat de nieuwe maan in Maagd, net als de zon op dat moment. ÔÖŹ Een goede tijd om te aarden. Lees hier meer over de nieuwe maan in Kreeft en wat je er van gaat merken!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De maan gaat over emoties en gevoelens. Het is hoe jij reageert op de wereld om je heen. Je gevoel, je (innerlijke) reactie en wat je erbij merkt. De maan gaat diep, net als het gevoel dat daarbij hoort. De maan schijnt – tijdens de nieuwe maan is dat figuurlijk – op donkere gebieden en onthult geheimen.

Opschonen en genezing

De nieuwe maan staat om 02.51 uur in Maagd. Tijdens deze nieuwe maan is ‘t goed om in jezelf te keren. Je weet even niet hoe je je moet voelen, maar dat geeft niks. Maagd is een aardeteken, dus met de maan in Maagd kun je goed aarden. Pak een momentje om stil te staan bij alles. Sluit je ogen en stel je voor dat je de energie van de maan tot je neemt. Vanuit je hoofd, door je lichaam, naar je voeten en vervolgens de grond in. Standvastig, ondanks eventuele turbulentie.

Wat mag jij opschonen of opruimen? Het hoeft niet eens om een fysieke ruimte te gaan. Mentale ruimte opschonen is minstens zo belangrijk. Rust in je hoofd geeft rust in je leven. De nieuwe maan in Maagd geeft je ook wat angst voor het onbekende.

Maar wees gerust. Maagd is het teken van genezing. Neem wat tijd voor jezelf in de natuur. Ga bijvoorbeeld een eindje wandelen (lees hier waarom wandelen zo goed voor je is). Dat is ook een manier van aarden. Het ruimt je hoofd op, ontstresst en zorgt voor een aanmaak van dopamine (gelukshormoon).

Nieuwe maan in Maagd 2021 en de invloed op jou: check je geboortehoroscoop

In welke mate de nieuwe maan van september 2021 van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Maagd in je geboortehoroscoop, met name in Zon of Maan, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser.

Met je maan in Maagd voel je je verzorgend. Verzorgend richting je omgeving, maar bovenal richting jezelf. Stel je hoge eisen ÔÇô die je voor jezelf en voor anderen hebt ÔÇô even bij. Kijk naar wat echt belangrijk is en waardeer je naasten daar ook op.

Heb je dus je maan in Maagd, dan versterkt dat alle punten van deze nieuwe maan. Heb je dat niet, ook dan zul je natuurlijk de energie voelen ÔÇô maar dan in mindere mate. Weet je niet of je jouw maan in Maagd hebt? Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je ÔÇśm uit kunt lezen!

­čô▒ Tip: je kunt ook gratis apps downloaden die jouw geboortehoroscoop voor jou berekenen. Handig daarbij is dat je dagelijks tips krijgt om met de energie van dat moment om te gaan. Lees hier onze top 3 gratis astrologie apps.

Manifesteer met de nieuwe maan van september 2021

Maagd is een perfectionistisch teken. Nu de maan, net als de zon dus, in dit teken gaan is ‘t de juiste tijd om je wandelschoenen aan te doen, je zelfgemaakte detoxwater en je bullet journal mee te nemen om naar een mooi stukje natuur te gaan. Denk hier na, mediteer of schrijf je intenties en dankbaarheid op.

Het thema van je intenties voor deze periode? Die zijn gelinkt aan de energie van Maagd. Dus zet je intenties rondom opschonen en opruimen, gronden en effici├źnter zijn (in bijvoorbeeld je werk of dagindeling).

Lees hier nieuwe maan rituelen die je hierbij kunnen helpen of check de beste kristallen voor deze Maagd-periode.

­čĺí Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Wil je weten wanneer de volgende nieuwe maan is? ­čîÖ Bekijk dan de nieuwe maan kalender 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

ÔťĘ Aromatherapie ÔťĘ