Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan februari 2021 in Waterman
2
Maan Nieuwe maan

Nieuwe maan februari 2021 in Waterman

Nieuwe maan februari 2021 in Waterman - VolleMaanKalender.nl

Donderdag 11 februari 2021 staat de nieuwe maan om 20.08 uur in Waterman. 🌑 Waterman staat voor verandering en vernieuwing. Wat is de betekenis en energie van de nieuwe maan van februari 2021 voor jou?

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De nieuwe maan van februari is de tweede nieuwe maan van het jaar 2021. Ze staat in teken Waterman, net als de zon, Venus, Mercurius (retrograde), Saturnus en Jupiter op dit moment.

De maan gaat over emoties en gevoelens. Het is hoe jij reageert op de wereld om je heen. Je gevoel, je (innerlijke) reactie en wat je erbij merkt. De maan gaat diep, net als het gevoel dat daarbij hoort. De maan schijnt op donkere gebieden en onthult geheimen.

De energie van deze tweede nieuwe maan van het jaar 2021 is flink aanwezig, want met deze maan in Waterman voel je dat je alles aankunt. Dat komt ook door de energie van de andere planeten die momenteel in Waterman staan (lees: ‘The Age of Aquarius’ is onlangs begonnen!).

Gebruik deze nieuwe maan van februari 2021 in Waterman dan ook om je dromen en doelen uit te laten komen. Maak de plannen, maar vooral: ga in de uitvoer-modus. Zet een tandje bij. Just do it (zoals Nike ‘t zo mooi zegt ;-)). En geef vooral niet op: juist nu kun je het aan! Waterman is het teken van verandering, maar ook van ondernemerschap en actie.

Nieuwe maan in Waterman 2021 en de invloed op jou: check je geboortehoroscoop

In welke mate de nieuwe maan van februari 2021 van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Waterman in je geboortehoroscoop, met name in Zon of Maan, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Dat versterkt alle punten van de nieuwe maan. Heb je dat niet, ook dan zul je natuurlijk de energie voelen – maar dan in mindere mate. Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je ‘m uit kunt lezen!

📱 Tip: je kunt ook gratis apps downloaden die jouw geboortehoroscoop voor jou berekenen. Handig daarbij is dat je dagelijks tips krijgt om met de energie van dat moment om te gaan. Lees hier onze top 3 gratis astrologie apps.

Manifesteer met de nieuwe maan van 11 februari 2021

Met de nieuwe maan in Waterman breekt een periode aan om intenties te zetten en nieuwe maan rituelen uit te voeren. Denk dus na over wat je de komende 6 maanden wil manifesteren.

Het thema van je intenties kun je linken aan de energie van luchtteken Waterman. Dus zet je intenties rondom ondernemerschap en innovatie.

  • Maak je dromen en doelen concreet, en VOER ZE UIT. Ga niet stilzitten, maar onderneem actie.
  • Vergroot je netwerk: met zoveel Waterman-vibe om ons heen is ‘t makkelijk om contacten te leggen, vooral op zakelijk gebied. Gebruik die energie dan ook in je voordeel.
  • Deel je kennis: laat de wereld zien wat jij kan. Dat trekt ook weer anderen aan die hen kennis dan met jou delen.
  • Altijd al willen ondernemen? Nu is de tijd om die stap te zetten. Je hoeft heus niet meteen je werk op te zeggen: je kan klein beginnen

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Wil je weten wanneer de volgende nieuwe maan is? 🌙 Bekijk dan de nieuwe maan kalender 2021.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨