Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan in Weegschaal (oktober 2021)
0
Nieuwe maan

Nieuwe maan in Weegschaal (oktober 2021)

Nieuwe maan in Weegschaal

Woensdag 6 oktober 2021 staat de nieuwe maan in Weegschaal, net als de zon op dat moment. Tijd om de balans op te maken op het gebied van relaties… Lees hier meer over de nieuwe maan in Weegschaal en wat je er van gaat merken!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De maan gaat over emoties en gevoelens. Het is hoe jij reageert op de wereld om je heen. Je gevoel, je (innerlijke) reactie en wat je erbij merkt. De maan gaat diep, net als het gevoel dat daarbij hoort. De maan schijnt – tijdens de nieuwe maan is dat figuurlijk – op donkere gebieden en onthult geheimen.

De nieuwe maan van oktober staat dus in Weegschaal. Lees hier wat het betekent het als de maan in jouw sterrenbeeld staat. En niet alleen de maan staat tijdens deze nieuwe maan in Weegschaal… Ook Mercurius (retrograde!), Mars en de zon. En dat maakt een stellium: een cluster van vier hemellichamen in één teken. En met een stellium in een luchtteken zoals Weegschaal geeft ons dat een boost van ons ‘denken’. Je zult nieuwe ideeën krijgen en zaken op creatieve manier kunnen benaderen. Ook staan luchttekens voor de ‘wind of change’. Er komt dus verandering aan!

Weegschaal-energie voor oktober 2021

Weegschaal draait om ‘t vinden van balans, het zoeken naar de middenweg en om zaken van beide kanten bekijken. Weegschaal heeft de gave om het evenwicht te behouden, zodat iedereen het gevoel heeft dat ze hun deel krijgen. En duik je er dieper in, dan draait Weegschaal om samenwerking. Het gaat over werken in harmonie met anderen, met de natuur en met al het leven. Het gaat over het zien van zowel de eenheid als de dualiteit.

Deze energie helpt ons onze gezondheid, carrière en relaties te analyseren. Hoe kun je dit in jouw ogen perfect maken? Misschien focus jij je de komende tijd wel op het in evenwicht (balans) brengen van je energie (yin/yang). Waar geef jij te weinig energie aan uit, of waar juist teveel? Nu is de kans om dat recht te trekken! Deze nieuwe maan kan nog weleens voor leuke verrassingen zorgen.

Relaties onder de loep… ook die met jezelf

Mercurius retrograde in Weegschaal is net begonnen. Dat zorgt voor diepe gedachten en verhoogde emotionele betrokkenheid, vooral op ‘t gebied van relaties. Chiron – de planeet van de ‘gewonde genezer’ is ook nog steeds retrograde. Tijdens de Chiron retrograde 2021 is het goed om aan je pijnpunten te werken en te ontdekken wie jij écht bent. Focus je hierbij op de relatie met jezelf.

Nieuwe maan in Weegschaal 2021 en de invloed op jou: check je geboortehoroscoop

In welke mate de nieuwe maan van oktober 2021 van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Weegschaal in je geboortehoroscoop, met name in Zon of Maan, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser.

Heb je dus je maan in Weegschaal, dan versterkt dat alle punten van deze nieuwe maan. Heb je dat niet, ook dan zul je natuurlijk de energie voelen – maar dan in mindere mate. Weet je niet of je jouw maan in Weegschaal hebt? Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je ‘m uit kunt lezen!

📱 Tip: je kunt ook gratis apps downloaden die jouw geboortehoroscoop voor jou berekenen. Handig daarbij is dat je dagelijks tips krijgt om met de energie van dat moment om te gaan. Lees hier onze top 3 gratis astrologie apps.

Manifesteer met de nieuwe maan van oktober 2021

Het thema van je intenties voor deze periode? Die zijn gelinkt aan de energie van Weegschaal. Dus zet je intenties rondom gerechtigheid, eerlijkheid en harmonie.

Lees hier nieuwe maan rituelen die je hierbij kunnen helpen of check deze affirmaties voor de nieuwe maan.

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Wil je weten wanneer de volgende nieuwe maan is? 🌙 Bekijk dan de nieuwe maan kalender 2021.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.