Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan juli 2021 in Kreeft
16
Maan Nieuwe maan

Nieuwe maan juli 2021 in Kreeft

Nieuwe maan juli 2021 in Kreeft

Zaterdag 10 juli staat de nieuwe maan in Kreeft.Wat is de energie van de nieuwe maan juli 2021? Lees hier meer over de nieuwe maan in Kreeft en wat je er van gaat merken!

De nieuwe maan van juli 2021 staat om 03.16 uur in waterteken Kreeft, net als de zon op dat moment. De maan gaat over emoties en gevoelens. Het is hoe jij reageert op de wereld om je heen. Je gevoel, je (innerlijke) reactie en wat je erbij merkt. De maan gaat diep, net als het gevoel dat daarbij hoort. De maan schijnt – tijdens de nieuwe maan is dat figuurlijk – op donkere gebieden en onthult geheimen.

Nieuwe maan in Kreeft 2021

De nieuwe maan in Kreeft staat voor grote emotionele kracht en hierdoor ben je heel erg ontvankelijk voor de stemming van anderen om je heen. Ben je het ene moment helemaal blij en in ‘zomerse sfeer’, het volgende moment voel je je emotioneel. Vaak weet je helemaal niet waarom dit zo is en overkomt het je. Je voelt je niet goed gegrond en je bent op zoek naar dat ‘veilige’ gevoel. Dat kan bij iemand zijn of juist in een huiselijke omgeving.

Deze rollercoaster van gevoelens komt dus door de energie van deze nieuwe maan in Kreeft. En niet alleen de maan speelt hier in mee: de zon staat ook in Kreeft. Double the energy, dus!

Nieuwe maan in Kreeft 2021 en de invloed op jou: check je geboortehoroscoop

In welke mate de nieuwe maan van juli 2021 van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Kreeft in je geboortehoroscoop, met name in Zon of Maan, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser.

Met je maan in Kreeft heb je een grote emotionele kracht in je. Je bent hoogst ontvankelijk voor de stemming van anderen. Niet alleen individueel, maar ook in groepsverband voel je de sfeer aan. Je voelt je veilig bij familie en goede vrienden en je gaat diepe banden met hen aan. Je reageert slecht op ontworteling.

Heb je dus je maan in Kreeft, dan versterkt dat alle punten van deze nieuwe maan. Heb je dat niet, ook dan zul je natuurlijk de energie voelen – maar dan in mindere mate. Weet je niet of je jouw maan in Kreeft hebt? Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je ‘m uit kunt lezen!

📱 Tip: je kunt ook gratis apps downloaden die jouw geboortehoroscoop voor jou berekenen. Handig daarbij is dat je dagelijks tips krijgt om met de energie van dat moment om te gaan. Lees hier onze top 3 gratis astrologie apps.

Manifesteer met de nieuwe maan van 10 juli 2021

Kreeft is een in zichzelf gekeerd teken. Nu de maan, net als de zon dus, in dit teken gaan is ‘t de juiste tijd om je wandelschoenen aan te doen, je zelfgemaakte detoxwater en je bullet journal mee te nemen om naar een mooi stukje natuur te gaan. Denk hier na, mediteer of schrijf je intenties en dankbaarheid op.

Het thema van je intenties voor deze periode? Die zijn gelinkt aan de energie van Kreeft. Dus zet je intenties rondom ‘thuis’ en nestelen, spiritualiteit en veiligheid. Zo verbeter je je skills optimaal en kom je dichter bij jezelf.

Lees hier meer nieuwe maan rituelen.

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Wil je weten wanneer de volgende nieuwe maan is? 🌙 Bekijk dan de nieuwe maan kalender 2021.

Wil je meer lezen over de maancyclus en hoe deze op jou van invloed is en hoe je ‘t kunt interpreteren? Lees dan het boek ‘Leven met de maan‘. Een absolute must-have voor iedereen die zichzelf – en de maancyclus – beter wil leren kennen!

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨