Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Deze edelstenen horen bij sterrenbeeld Kreeft
0
Kristallen & stenen

Deze edelstenen horen bij sterrenbeeld Kreeft

Deze edelstenen horen bij sterrenbeeld Kreeft

Is jouw sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 22 juli)? Dan ben je een zorgzaam, loyaal en intuïtief type. Jij voelt perfect aan wat anderen nodig hebben. Je bent beschermend, maakt van een huis een thuis en hebt een gevoelige aard. Soms verlies je je eigen energie aan anderen. Dat kan zorgen voor een disbalans. Om juist je eigen energie te beschermen, zijn er een aantal edelstenen perfect voor jou. Lees maar eens mee!

Edelstenen worden al jarenlang ingezet voor (mentale) ondersteuning. Naast dat ze prachtig zijn, hebben ze een natuurlijke kracht over je. Een helpende en soms zelfs helende kracht. Voor elk sterrenbeeld zijn er specifieke edelstenen die het goed doen. In dit artikel lees je over de perfecte edelstenen voor sterrenbeeld Kreeft. Andere edelstenen zijn uiteraard ook geschikt voor Kreeft; het gaat vooral om je gevoel bij een bepaalde steen.

Labradoriet

Labradoriet is een prachtige steen. Hij staat voor zelfreflectie, waarheid en intuïtie. Dit zijn voor jou als Kreeft belangrijke kernwoorden. Met een Labradoriet op zak worden deze krachten van jou versterkt. Daarnaast heeft deze steen een beschermende werking en bevordert ‘ie spiritualiteit op alle niveaus.

Maansteen

Maan heerst over Kreeft. Het is dus niet zo gek dat Maansteen dé steen is voor sterrenbeeld Kreeft. De werking van de Maansteen is sterk rondom vrouwelijke energie en is daarom bijzonder geschikt bij hormonale disbalans, menstruatie, menopauze, vruchtbaarheid en zwangerschap. Ook verhoogt een Maansteen je intuïtie en je spirituele energie en ondersteunt ‘ie bij een emotionele bui.

Rode Jaspis

Rode Jaspis is een prachtige, charmante steen die staat voor stabiliteit, kracht en uithoudingsvermogen. Deze steen is verbonden met je Wortelchakra, je root. Als je ‘m bij je draagt, verbindt je dat met de warme en voedende energie van de aarde. En dat geeft jou, lieve Kreeft, een gevoel van troost, geborgenheid en veiligheid. Rode Jaspis herinnert je eraan om tijd voor jezelf te nemen en een goede balans te vinden (op je werk, maar ook in je energie-verdeling).

Rozenkwarts

Rozenkwarts is dé steen van de liefde. Rozenkwarts zorgt voor mededogen en begrip, heeft een verzachtende werking en is een van de meest effectieve stenen om liefde aan te trekken en zelfliefde aan te moedigen. Deze prachtige steen is ideaal voor een gevoelige Kreeft, vooral als jou onrecht is aangedaan of voor als je bent gekwetst. Een warme knuffel in de vorm van een edelsteen.

Seleniet

Engelensteen Seleniet reinigt, kalmeert en zuivert. Het is dé steen die wordt ingezet als jij verder wil intunen op jouw spirituele gaven. Als Kreeft ben je gevoelig. Je bent heel ontvankelijk voor emoties van anderen. Met Seleniet bescherm je jouw eigen aura, je eigen energie. Je kunt ‘m gebruiken om andere stenen op te laden, maar je kunt ook jezelf ermee opladen. Energielek? Seleniet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨