Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Mars in Tweelingen: tijd voor vooruitgang (januari – maart 2023)
0
Mars

Mars in Tweelingen: tijd voor vooruitgang (januari – maart 2023)

Mars direct in Tweelingen; zo ga jij dit voelen (12 januari 2023)

Donderdag 12 januari 2023 gaat Mars weer direct na een periode van retrograde (je noemt dit direct, als een planeet weer ‘vooruit’ gaat). De komende tijd, tot eind maart, staat Mars dan in Tweelingen. Lees hier over de energie van Mars in Tweelingen voor de komende maanden!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De energie van Mars in Tweelingen is dynamisch, nieuwsgierig en veelzijdig. Waarom? Mars is de planeet van actie, energie en verlangen en Tweelingen is het teken van communicatie en ontdekken. Wanneer vurige Mars in communicatief Tweelingen staat, worden deze kwaliteiten versterkt en gericht op communicatie, leren en verkennen.

Vooruitgang

Nu Mars in Tweelingen staat (en Mars retrograde 2022-2023 voorbij is) voel je misschien een sterk verlangen om iets nieuws te leren en vooruit te willen gaan. Mars laat jouw innerlijke vuur vlammen! Nieuwe kennis op doen, nieuwe werelden ontdekken en geïnspireerd worden. Dat werkt dan ook weer door, want voel je je geïnspireerd dan raak je ook vanzelf gemotiveerd om door te gaan. Ga hier dus vooral mee aan de slag! Leen boeken van iemand, bekijk video’s of struin het internet af naar informatie.

Oh, en het is nu bijna twee weken into the new year… Hoe staat het met jouw goede voornemens? Als die (net als bij mij, oeps) al waren weggezakt, dan is dit hét moment om ze weer op te pakken.

Pak dat podium

Een andere energie die de plaatsing van Mars in Tweelingen vanaf 12 januari 2023 met zich meebrengt is dat je je wil uiten. Je wil goede gesprekken voeren, je kennis delen (en ook bij anderen ophalen) en lekker discussiëren over onderwerpen. Let er met deze vurige plaatsing wel op dat het geen verhitte discussie wordt waar beide partijen niets aan hebben. Het moet wel leuk blijven.

Ook kun je sterk het gevoel krijgen dat je wil schrijven. Misschien (her)start je wel een blog of ga je les geven. Je wil je kennis en ideeën delen en voor het eerst stap je over je (digitale) podiumvrees heen. Mars geeft jou die nodige schop onder je kont ;-).

Rusteloos en roekeloos

Waar je wel op moet letten met Mars in Tweelingen, is dat je je rusteloos én daarmee roekeloos kunt voelen. Omdat Mars wil gaan met die banaan kun je ineens ongeremd allerlei projecten starten, om later tegen een muur aan te lopen omdat het teveel is. Temper je enthousiasme dus wel een kléin beetje (niet teveel!) en denk iets langer na over wat je wil doen. Is het iets groots, deel het dan vooral op in onderdelen. Het hoeft niet in één dag goed te zijn.

Let er ook op dat je je niet gaat vervelen. Of nouja, jij gaat je niet vervelen, maar Mars kan jou dat gevoel wel geven. Deze vlotte ‘stuntplaneet’ wil het liefst allemaal actieve dingen doen en zoekt naar zoveel mogelijk afwisseling. Maar ook hierbij geldt: denk er toch iets langer over na voor je diverse dingen tegelijk start. Je komt jezelf anders tegen in de toekomst.

Mars staat tot 25 maart 2023 nog in Tweelingen, daarna gaat Mars in Kreeft. Hier lees je later meer over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨