Volle Maan Kalender
Je leest nu...
Dit zijn de beste kristallen voor Mercurius Retrograde
0
Kristallen & stenen Retrograde

Dit zijn de beste kristallen voor Mercurius Retrograde

Dit zijn de beste kristallen voor Mercurius Retrograde

Rust en reflecteren. Dat zijn twee zaken om tijdens iedere Mercurius retrograde bij stil te staan. Kun je wel wat rust en reflectie gebruiken? Je leest hier over de beste kristallen voor Mercurius retrograde!

Met de kristallen en edelstenen uit het volgende rijtje lukt het jou om tijdens elke Mercurius retrograde periode rustig te blijven, je energie te bewaken en negativiteit kwijt te raken. Let op: de headerfoto van dit artikel is ter illustratie. Dit zijn niet de kristallen en edelstenen waar we in dit artikel op ingaan.

Aquamarijn

Aquamarijn werkt kalmerend. Wil je terug in de flow komen? Draag dan een Aquamarijn bij je. Ook heeft deze steen een sterk kalmerende werking, zowel lichamelijk als geestelijk.

Bergkristal

Bergkristal zorgt voor helderheid en focus. Het helpt jou dicht bij jezelf te blijven. Ook neutraliseert de steen je omgeving. Handig voor als je voor bepaalde keuzes staat of je een bepaald gevoel niet helemaal kunt duiden.

Blauwe Chalcedoon (Blue Lace Agaat)

Blauwe Chalcedoon zorgt ontspanning in gespannen spieren. Het helpt je meer relaxen en los te laten. Ook helpt deze steen bij paniekaanvallen.

Hematiet

Hemetiet zorgt ervoor dat jij geen negatiteit in of om je heen hebt. Draag Hematiet als armband en je wordt beschermd tegen alle ‘zware’ energie. Ook werkt Hematiet aardend en harmoniserend. En dat laatste kun je tijdens Mercurius retrograde wel gebruiken!

Kyaniet

Met blauwe Kyaniet reinig je je energie. Het werkt kalmerend. Voel je je gestresst of opgejaagd? Draag een Kyaniet op je lichaam of in je zak en ervaar de rustgevende werking.

Zwarte Toermalijn

Zwarte Toermalijn beschermt jou energie. Deze edelsteen helpt ook om geaard te blijven. Daarnaast staat ‘ie voor zelfvertrouwen en daadkracht. Draag Zwarte Toermalijn bijvoorbeeld als armband en ervaar de positieve energie ervan.

Volg VolleMaanKalender via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shop astro-items ✨