Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender juli 2020
0
Kalender

Astrologie kalender juli 2020

Astrologie kalender juli 2020

Wat staat ons in juli 2020 te wachten op ’t gebied van maanstanden, planeetstanden en astrologie? Dat lees je deze astrologie kalender van juli 2020. 💖

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Woensdag 1 juli gaat Saturnus retrograde in Steenbok en zondag 5 juli staat de volle maan (incl. gedeeltelijke maansverduistering!) in Steenbok. Zaterdag 11 juli gaat Chiron retrograde en zondag 12 juli gaat Mercurius weer direct lopen (in Kreeft). Mercurius retrograde in Kreeft is dan voorbij.

Maandag 20 juli staat de nieuwe maan in Kreeft. Donderdag 23 juli gaat de zon van waterteken Kreeft door naar vuurteken Leeuw.

Saturnus retrograde in Steenbok – 1 juli 2020

Saturnus retrograde begon al in mei 2020, maar eerst nog in het teken Waterman. Sinds woensdag 1 juli staat Saturnus retrograde in aardeteken Steenbok. Daar verblijft ‘ie in tot het einde van de retrograde, om vervolgens weer direct te gaan in Steenbok.

Steenbok en Waterman zijn beiden de ‘heersers’ over planeet Saturnus. Voor hen is dit dus thuiskomen, dus verwacht deze periode positieve energie rondom discipline, verantwoordelijkheid en planning. Die ‘draai’ die jij nodig hebt om te starten in je projecten – here it is!

Volle maan in Steenbok – 5 juli 2020

Zondag 5 juli staat de volle maan in aardeteken Steenbok. ♑️ Steenbokken zijn betrouwbaarambitieus en gedisciplineerd. Een waar aardeteken: standvastig en betrokken. Deze volle maan draait daarom sterk om normen en waarden. Vertrouw op je eigen normen en waarden en blijf dicht bij jezelf. Lees hier meer over de impact van de volle maan van juli 2020. Tijdens een volle maan kun je volle maan rituelen uitvoeren.

Chiron retrograde – 11 juli 2020

Chiron, de planeet van de ‘gewonde heler’, is van 11 juli tot 15 december retrograde. Deze energie gaan we merken: Chiron retrograde 2020 gaat ons namelijk veranderen. Je leest hier alles over de invloed van Chiron op jou en de Chiron retrograde 2020 die nu begonnen is.

Mercurius direct in Kreeft – 12 juli 2020

Communicatieplaneet Mercurius was van donderdag 18 juni tot zondag 12 juli retrograde in Kreeft. Vanaf zondag 12 juli gaat Mercurius weer direct lopen. Houd nog wel rekening met een week ‘schaduwperiode’, dus de impact van de Mercurius retrograde van juni en juli 2020 is nog niet helemaal voorbij.

Nieuwe maan in Kreeft – 20 juli 2020

Maandag 20 juli 2020 staat de nieuwe maan in waterteken Kreeft. Dit is de tweede nieuwe maan in Kreeft van dit jaar: in juni 2020 stond de nieuwe maan ook al in Kreeft. De maan in Kreeft draait jouw instincten en emoties. Tijdens een nieuwe maan kun je nieuwe maan rituelen uitvoeren.

Zon in Leeuw – 23 juli 2020

Donderdag 23 juli gaat de zon van waterteken Kreeft door naar vuurteken Leeuw. Leeuw gaat om ’t hart en de ego. Leeuwen zijn energiek, optimistisch en ‘het stralende middelpunt’. En – of je nu Leeuw in je geboortehoroscoop hebt of niet – met de zon in dit teken voel jij ook deze energie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨