Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spreuk voor timemanagement
0
Hekserij

Spreuk voor timemanagement

Spreuk voor timemanagement

Kan jij wel een betere indeling van je tijd gebruiken? Is je timemanagement niet helemaal op orde? Met deze timemanagement spreuk zorg je voor een beter gevoel van tijd en planning.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Benodigdheden: een blauwe kaars, een analoog zakhorloge en een tandenstoker

Waarom een blauwe kaars? Blauwe kaarsen staan onder andere voor waarheid, inspiratie, wijsheid en begrip. Dat maakt blauwe kaarsen zeer geschikt voor de verbinding met je hogere zelf. Dat komt voor deze timemanagement spreuk goed van pas!

  1. Steek de blauwe kaars aan en kijk naar de vlam
  2. Let op je ademhaling en stel je voor dat de tijd langzamer verstrijkt terwijl je in- en uitademt
  3. Pak het analoge zakhorloge en klap deze open
  4. Doop de tandenstoker in de gesmolten was van de blauwe kaars
  5. Teken aan de binnenkant van het deksel van het zakhorloge de omtrek van een zandloper. Terwijl je dit doet, zeg je ‘De tijd verstrijkt op deze klok. De uren tikken weg. Tik tok, tik tok.’
  6. Houd in je achterhoofd dat een zandloper bijna dezelfde vorm heeft als het symbool voor oneindigheid; zo geef je jezelf ‘extra tijd’ om iets voor elkaar te krijgen
  7. Draag het zakhorloge bij je. Kijk ernaar als je beseft dat je kostbare tijd aan het verdoen bent en word je bewust van je leven in het nu.

Deze spreuk komt uit ‘Elke dag een beetje magie‘: hét dagboek vol spreuken en rituelen voor elke dag van het jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨