Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Wat gaat de week van 18 september – 24 september 2023 jou brengen? Weekhoroscoop voor elk sterrenbeeld
0
Horoscoop

Wat gaat de week van 18 september – 24 september 2023 jou brengen? Weekhoroscoop voor elk sterrenbeeld

Weekhoroscoop

Wat heeft het universum voor jou in petto voor de week van maandag 18 september tot en met zondag 24 september? De nieuwe maan is weer achter de rug. Zaterdag 23 september gaat de zon in Weegschaal. Dit is tevens de start van de herfst en jaarfeest Mabon. Met de dag en de nacht evenlang op deze datum gaan we van het ‘extraverte, open voorjaar’ door naar het ‘introverte, gesloten najaar’. Wat betekent deze overgang voor jouw sterrenbeeld? In dit artikel ontdek je je weekhoroscoop voor week 38!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Weekhoroscoop voor elk sterrenbeeld week 38 2023

Ram (21 maart – 19 april) ♈

Lieve Ram, je zult deze week voelen dat de energie verschuift. Dit is een goed moment om na te denken over de balans tussen je werk- en privéleven. Maak tijd voor zelfzorg en introspectie als je je voorbereidt op het najaar.

Stier (20 april – 20 mei) ♉

Lieve Stier, de energie van de Zon in Weegschaal (vanaf het einde van de week) zal je deze gehele week al helpen om een meer gebalanceerde benadering van je relaties te vinden. Jaarfeest Mabon biedt je de kans om je relatie te vieren en te waarderen. Geef liefde en je zult liefde ontvangen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni) ♊

Lieve Tweelingen, de start van de herfst kan voor jou een gevoel van rusteloosheid brengen. Zoek naar balans en probeer een nieuwe hobby of activiteit om jezelf opnieuw te centreren. Sta voor wat betreft de liefde open voor nieuwe gesprekken en daarmee ontwikkelingen.

Kreeft (21 juni – 22 juli) ♋

Lieve Kreeft, de overgang van de Zon naar Weegschaal en jaarfeest Mabon nodigt je uit om dankbaar te zijn voor je ’emotionele oogst’. Koester je relaties en neem tijd voor jezelf. Deze week is een een goede periode voor loslaten; laat gaan wat je niet langer dient.

Leeuw (23 juli – 22 augustus) ♌

Lieve Leeuw, de energie van de Zon in Weegschaal (vanaf het einde van de week) zal je deze gehele week helpen bij het vinden van evenwicht tussen je individualiteit (jij als persoon) en je relaties (hoe je bent met anderen). Het is tijd om écht te luisteren naar je partner of dierbaren. Ook in werkrelaties kun je nu beter een evenwicht vinden.

Maagd (23 augustus – 22 september) ♍

Lieve Maagd, met de zon die deze week jouw teken verlaat, kun je je een beetje ‘leeg’ voelen. Gebruik deze tijd om te reflecteren op wat je hebt bereikt en wat je de herfst – die nu écht in aantocht is – wilt gaan doen. Zoek qua liefde naar diepe gesprekken om de band te versterken.

Weegschaal (23 september – 22 oktober) ♎

Lieve Weegschaal, het is jouw seizoen vanaf deze week! Dit is het perfecte moment om opnieuw te bekijken wat ‘balans’ voor jou betekent. Dit geldt zowel voor persoonlijke als professionele relaties. Gebruik de energie van jaarfeest Mabon om te oogsten wat je hebt gezaaid.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Lieve Schorpioen, de energie van de Zon in Weegschaal en jaarfeest Mabon zullen je uitnodigen om dieper in jezelf te duiken. Dit is het moment om onafgemaakte projecten af te ronden en emotionele balans te vinden. Voel de diepte van je emoties, maar laat ze je niet overweldigen.

Boogschutter (22 november – 21 december) ♐

Lieve Boogschutter, je bent altijd in voor een avontuur, maar deze week draait het om ‘innerlijke reizen’. Onderzoek je persoonlijke groei (waar ben je ‘een ander mens’ in geworden?) en wees dankbaar voor de lessen van het afgelopen jaar. In relaties zal eerlijke communicatie van vitaal belang zijn deze week.

Steenbok (22 december – 19 januari) ♑

Lieve Steenbok, dit is een belangrijke week om te focussen op je carrière. Maar vergeet niet dat balans belangrijk is. Maak dus ook tijd voor je privéleven. Met jaarfeest Mabon komend weekend is het een goed moment om te reflecteren op je successen en mislukkingen.

Waterman (20 januari – 18 februari) ♒

Lieve Waterman, de energie van de Zon in Weegschaal (eind van de week) kan je inspireren om harmonie te vinden in je sociale kringen. Dit is een uitstekende week om je vrienden en familie te koesteren. Zorg dat je ook ruimte maakt voor persoonlijke groei; vaak ben je bezig met ‘de wereld’ en vergeet je jezelf.

Vissen (19 februari – 20 maart) ♓

Lieve Vissen, de overgang van de Zon naar Weegschaal en jaarfeest Mabon (allebei aan het einde van de week) geeft ruimte voor innerlijke reflectie. Duik in je dromen, fantasieën en verlangens. Sta jezelf toe om te voelen, maar zorg dat je geaard blijft. Misschien kun je daar goed een aardeteken bij gebruiken…

Meer leren over astrologie? Leestip:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨