Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Wake up to grow Journal
0
Shop

Review: Wake up to grow Journal

Review: Wake up to grow Journal

Journals zijn fijne tools om dagelijks in te schrijven. Je kunt je gedachten er in kwijt en je voortgang tracken. Het helpt je om je leven in te richten, bij te sturen en om dankbaar te zijn. Soms kan ‘t echter lastig zijn om motivatie te vinden. De Wake up to grow Journal is een journal die jou daarbij helpt.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

‘Het verleden kun je niet veranderen. Wél kun je vanaf vandaag invulling geven aan het leven dat nog voor je ligt: een toekomst waar je het beste in jezelf naar boven haalt en geniet van elke dag. Dit journal helpt je om de juiste keuzes te maken door elke ochtend en avond een paar minuten stil te staan bij de dag. Verschuif je focus, reflecteer, en werk dagelijks aan je doelen, om te bereiken wat jij belangrijk vindt.’

Dagelijkse dosis motivatie

De Wake up to grow Journal is gemaakt door Estrella van Toor, co-founder van FullCharge. De journal neemt je 150 dagen lang mee op reis door jezelf. En het kost je slechts 5 tot 10 minuten per dag: een paar minuten in de ochtend en een paar minuten aan het einde van de dag. De tijdspanne van 150 dagen is een mooie periode, want wist je dat het gemiddeld 66 dagen duurt voordat je een gewoonte hebt gecreëerd?

Deze journal zorgt dus niet alleen voor een dagelijkse dosis motivatie en een stip op de horizon; je creëert er ook een gewoonte mee om dagelijks te journallen. Uiteindelijk is het onderdeel van je dag en gaat ‘t op de automatische piloot. Alles wat je aandacht geeft, groeit. Dus geef jij jezelf iedere dag die ruimte om stil te staan bij wat je hebt bereikt en om na te denken waar je naar toe wil, dan ben je die ‘beste versie van jezelf’ actief aan het ontwikkelen.

Actiegerichte intenties (en andere tips)

In het begin van de journal vind je nog prettige info, bijvoorbeeld over het zetten van intenties. Dat je, om goed resultaat te behalen, bijvoorbeeld beter actiegerichte intenties kunt zetten op de als-dan manier. Zo houd je jezelf scherp én verbind je er een concrete taak aan. Ook stelt de journal dat je al goed genoeg bent. Je werkt aan een beste versie van jezelf, maar je bent ook nu al helemaal okay.

Omgeving is belangrijk, net als sociale support. Trommel je achterban op en vertel ze je plannen. Leg je journal op een vaste plek in huis, zodat ‘t echt onderdeel wordt van je routine.

Ochtendroute & avondroutine

In de journal vind je uitgebreide informatie over het creëren van een ochtendroutine en een avondroutine. Op beide momenten pak je de Wake up to grow Journal erbij om te schrijven. Je kunt hiermee vooruitkijken, maar het biedt je ook dagelijkse reflectiemomenten.

Vanaf pagina 56 tot en met pagina 219 vind je alle invulbladen. Bekijk ook de foto’s hieronder voor een impressie.

De Wake up to grow Journal is een luxe full colour gebonden journal van in totaal 224 pagina’s. Wat erg prettig aan deze journal is, is dat het niet zo ‘groot’ is. Je hoeft niet hele verhalen te schrijven: je vinkt vakjes af en noteert puntsgewijs wat er voor jou werkt. Ook is iedere dag hetzelfde, waardoor je veel beter kunt inspelen op het inrichten van je leven en de wensen die je hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨