Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Leven met de maan boek
0
Shop

Review: Leven met de maan boek

Review: Leven met de maan boek

In ‘Leven met de maan’ laat Yasmin Boland zien hoe de maancycli werken, hoe je je kunt verbinden met de maan, welke rituelen bij welke maanfase horen en hoe de maan jou verbindt met de kosmos. Je leest hier de review van dit boek!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Wil jij moonology inzetten om iets te veranderen in je leven? In het uitgebreide boek Leven met de maan lees je wat de invloed van de maan is op jouw gezondheid, gemoedstoestand, relaties en werk. Ook lees je hoe je door te werken met de maan, je leven beter kunt sturen en kunt op alle fronten kunt verbeteren. Met behulp van de oefeningen, voorbeelden, affirmaties en visualisaties die Yasmin Boland geeft, kun je zelf onmiddellijk aan de slag. Althans, dat is wat er over het populaire boek wordt gezegd – maar is dat ook zo?

Het meer dan 245 pagina’s tellende boek is een uitgebreide en vooral praktische gids over het leven met de maan. Van maanfeitjes tot handleidingen over diverse maanfasen: Yasmin Boland laat niks onbelicht.

Waarom de maan magisch is

‘Wat veel vastberaden manifestanten niet beseffen, is dat beginnen met manifesteren tijdens nieuwemaan onze kansen op het realiseren van onze dromen aanzienlijk vergroot.’

In dit eerste deel van het boek vind je maanfeiten, de voordelen van jezelf verbinden met de maan en leven met de maanfasen (inclusief uitgebreide uitleg per maanfase). Wist je bijvoorbeeld dat…

 • Nieuwe maan de tijd is om je wensen en bedoelingen naar buiten te brengen in het universum…
 • Volle maan de tijd is waarin we extra emotioneel kunnen worden, wat logisch is, want emoties horen bij de maan…
 • Verbinding met de maan je in contact brengt met haar cycli en ritme…
 • Dat er in totaal acht maanfasen zijn?

Creëer je droomleven bij nieuwe maan

‘Werken met de maan wanneer je bezig bent met manifesteren is een sleutel tot succes. Terwijl je in theorie op elk tijdstip en overal met de juiste bedoelingen en betrokkenheid aan je manifestatie kunt werken, zullen je dromen, als je dat in harmonie met de maan doet, een extra boost krijgen.’

Het tweede deel van Leven met de maan gaat over nieuwe maan. Zo lees je over het geheim van manifestatie bij nieuwe maan, wat de gouden regels zijn voor nieuwe maan wensen en hoe je stap voor stap jouw nieuwe maan wensen maakt. Daarnaast is dit deel rijk aan voorbeelden, zoals…

 • ‘Ik wil een nieuwe auto’
 • ‘Ik wil afvallen’
 • ‘Ik wil succesvol zijn op werk’

Ook is er een uitgebreide uitleg over hoe de dierenriemtekens de nieuwe maan beïnvloeden en vind je er per teken informatie, evenals informatie over de nieuwe maan in elk astrologisch huis.

Werk met de magie van de volle maan

‘Volle maan is het hoogtepunt van de maancyclus. Het is een zeer gunstige tijd om te werken aan je innerlijk – aan introspectie, genezing, blokkades wegnemen en afschudden van het verleden: dingen die we allemaal regelmatig zouden moeten doen.’

Het derde deel van het boek gaat over de volle maan. Vergeving en dankbaarheid zijn belangrijke onderwerpen tijdens de volle maan. In dit boek vind je tips om te kunnen vergeven, evenals een ceremonie voor vergeving en dankbaarheid bij volle maan. En wist je dat vergeving cruciaal is om te kunnen manifesteren? Dit boek legt je uit waarom.

Net als in het gedeelte over nieuwe maan vind je ook hier uitgebreide uitleg over hoe de dierenriemtekens de volle maan beïnvloeden. Je vindt er per teken informatie over de energie als de volle maan in dat teken staat, evenals informatie over invloed van de volle maan in elk astrologisch huis.

Leef bewust met de dagelijkse maan

 • Leven met de maan inhoud
 • Leven met de maan inhoud maanfasen
 • Leven met de maan
 • Leven met de maan inhoud
 • Leven met de maan inhoud
 • Spirituele boeken van dezelfde auteur
 • Spirituele boeken van dezelfde auteur

Tot slot…

Het boek leest prettig weg en is zeker niet om eenmalig te lezen. Het is, net als de andere boeken van Yasmin Boland, een naslagwerk dat je in huis wil halen, zodat je altijd de kennis omtrent tekens bij je hebt. Je scoort het boek Leven met de maan bij Bol.com. Er is een paperback versie (voor 23:00 uur besteld is morgen in huis!) en een e-book versie (deze download je natuurlijk meteen).

Leven met de maan is geschreven voor Yasmin Boland. Dit boek wordt uitgegeven door spiritueel uitgeverij AnkhHermes. Andere boeken van deze uitgeverij zijn onder andereTekens van het universum, ‘Leven met de Mercurius retrograde‘ en ‘Leven met de Sterren‘.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.