Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Tweelingzielen augustus 2022: kosmische rollercoaster
0
Tweelingzielen

Tweelingzielen augustus 2022: kosmische rollercoaster

Tweelingzielen augustus 2022: kosmische rollercoaster

Met de opening van de Leeuwenpoort, de volle maan in Waterman en andere planetaire invloeden wordt augustus een turbulente maand. Een kosmische rollercoaster. Stilstaan is er niet bij. In dit artikel van twinflame expert Natasja lees je over de energie voor tweelingzielen augustus 2022.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Leeuwenpoort en tweelingzielen

Het eerste deel van augustus staat volledig in het teken van de opening van de Leeuwenpoort. Voor tweelingzielen is dit een periode waarin er drastische veranderingen zullen plaatsvinden. Denk aan een samenkomst, of juist een separatie… Een periode van geen contact, misschien wel. Op fysiek niveau, in ieder geval. Op energetisch en spiritueel niveau zijn jullie ontzettend met elkaar verbonden nu.

Op maandag 8 augustus bereikt de Leeuwenpoort haar hoogtepunt (het 8/8 portaal). De Leeuwenpoort zal er voor tweelingzielen voor zorgen dat ze op hun pad (zielsmissie) gezet gaan worden, daar waar jullie horen te zijn. Of dat nou met of zonder elkaar is… Er is een stukje dat mag helen, het is voor the greater good. Zielsafspraken die er gemaakt zijn tussen tweelingzielen zullen duidelijker worden in de maand augustus. Dus wat er in jullie blauwdruk staat zal worden neergezet of worden uitgewerkt.

Kosmische events zorgen voor shifts in energie

Vrijdag 12 augustus zal de Leeuwenpoort sluiten, maar haar energie blijft nog wel doorwerken… Rustig achterover leunen (in de energie) kan je niet, want op diezelfde dag vind er alweer een volle maan plaats. Dit keer is de volle maan in Waterman. Die jullie ook echt gaan voelen. Hier lees je later meer over.

Augustus kent veel astrologische gebeurtenissen, zoals conjuncties, T-kruizen en verschuivingen van planeten naar andere tekens. Met Uranus retrograde (vanaf 24 augustus erbij) zijn er maar liefst 7 planeten retrograde. Ook komt de jaarlijkse Perseïden meteorenzwerm nog even ‘voorbij’ op 13 augustus. Wens wat je droomt en droom wat je wenst!

Kortom… augustus 2022 kent veel kosmische invloeden in een hele korte tijd. Dit doet de wereld zichtbaar veranderen, zo ook die van jou en je tweelingziel. Dit kan jou en je tweelingzielenproces beïnvloeden, maar weet dat dit hoe dan ook bij jullie zielsmissie hoort. De veranderingen die je om je heen ziet op de wereld, dragen jullie als zijnde lichtwerker nu een steentje aan bij.

Vakantieliefde of tweelingziel?

We zitten natuurlijk nog volop in de vakantieperiode. Er zullen (vooral rondom de Leeuwenpoort) in augustus veel nieuwe (door het universum geplande!) tweelingziel-ontmoetingen plaatsvinden. Juist vanwege de vakantiebestemmingen. Daar zullen veel tweelingzielen en zielsconnecties elkaar ontmoeten (romances beleven), om vervolgens weer uit elkaar gaan omdat jullie weer terug keren naar jullie levens in Nederland. En er in Nederland dan achter komen dat jullie connectie toch wel heel bijzonder was… Welkom in de wereld van de tweelingzielen en welkom in het tweelingzielenproces!

Richting het einde van augustus 2022 zul je heel voorzichtig al wat kunnen opsnuiven van de herfstmaanden die er aan zitten te komen. Dan wordt er tipje van de sluier opgelicht van wat jij zal kunnen oogsten. De nieuwe maan in Maagd op 27 augustus zet hier ook kracht bij. De zon staat dan inmiddels ook al in Maagd.

Een kleine vooruitblik…

September. maar ook het teken van de Maagd, staat symbool voor de oogstperiode. In het najaar zullen er ook weer veel eclipsen zijn, wat altijd voor drastische veranderingen kan zorgen.

Het lijkt nog allemaal ver weg maar het is wel degelijk belangrijk voor de keuzes die jij nu maakt of je tweelingziel. Jij of jullie kunnen niet meer om je zielsmissies heen zoals ik al zei. Belangrijk voor veel tweelingzielen in augustus is dus alle stukken die je krijgt met jezelf of je tweelingziel ook echt (op een dieper niveau) aan te gaan.

Moe? Het hoort erbij…

De hoge en ‘veranderende’ (turbulente!) energie van augustus 2022 is lichamelijk erg voelbaar. Ascentiesymptomen ten top. Je kan ook heel veel moeheid ervaren. Zit jij in een grote verandering met je tweelingziel of heb je net tweelingziel net ontmoet? Dan zal je lichaam nog meer ‘belast’ worden omdat jullie op elkaar afgestemd worden en je ontwakingsproces wordt ingezet. Drink goed veel water en neem je rust waar dit dan ook kan.

Ben je nog op vakantie in augustus, geef dan ook lekker toe aan siësta’s en maak gebruik van de natuur (zee en bos) om je lichaam te laten afvoeren en te ontspannen.

En bedenk… alles wat nu tussen jou en je tweelingziel speelt, zal zich gaan uitwijzen in de periode augustus tot en met december.

Wil je een persoonlijke reading over jouw tweelingzielenproces? Boek dan bijvoorbeeld een Twinflame Love reading of Twinflame Akasha reading! Bekijk hier het gehele aanbod twinflame readingen.

Leestips rondom tweelingzielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨