Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Tweelingzielen: ‘De connectie die ik op dat moment met hem voelde was onbeschrijfelijk’
0
Interviews, verhalen & columns Tweelingzielen

Tweelingzielen: ‘De connectie die ik op dat moment met hem voelde was onbeschrijfelijk’

Tweelingzielen: 'De connectie die ik op dat moment met hem voelde was onbeschrijfelijk'

Er zijn zóveel tweelingziel ervaringen, maar je leest daar in Nederland nog zo weinig over. En dat is zonde! Vanaf nu zijn tweelingziel ervaringsverhalen te vinden op dit platform. Anoniem of met naam: het is maar net wat goed voelt. Vandaag staat het tweelingziel verhaal van Cheyenne online. Toeval bestaat niet en waar twee vuurtjes elkaar vinden gaat het meteen vlammen… ❤️

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Wat is een tweelingziel?

Een tweelingziel is iemand waar je al vele levens mee verbonden bent. Iemand die je door en door kent. Je kunt niet om deze persoon heen, want je deelt letterlijk elkaars ziel. Je tweelingziel zal jou volledig zien en spiegelen in al je krachten en valkuilen.

Het is een hele bijzondere en hoog vibrerende connectie die je met niemand anders kan hebben. Een diep verbonden zielsliefde. Het voelt na elkaar twee seconden te hebben gezien al als de ‘hey, ik ken jou en jij bent het voor mij‘-persoon.

Het is totaal overweldigend en confronterend tegelijk.

Hoe weet je of je je tweelingziel hebt ontmoet en hoe herken je een tweelingziel-relatie? In dit artikel vind je 10 kenmerken van een tweelingziel-relatie.

Mijn tweelingziel ervaring

Mijn ‘tweelingziel’ is mij overkomen in mei 2018. Ik schrijf tweelingziel tussen haakjes, omdat ik geloof dat het niet uitmaakt welke naam je aan iets geeft. Als je iets weet en voelt, dan is dat zo.

Dit was in een periode waar ik volledig overspannen en ver verwijderd was van mijn gezonde, zuivere zelf. Ik had burn-out- en lichamelijke klachten, kon geen geluid of licht verdragen en ik kon alleen maar huilen en slapen in bed. Ik had in mijn gedachten al besloten dat ik dit niet meer wilde voor mezelf, ik was alleen nog een weg aan het vinden om uit dit diepe, donkere dal te klimmen.

In deze periode ging ik met twee vriendinnen naar een festival in de stad om even uit mijn sleur te zijn, te dansen en te genieten. Met hun maakte ik een ‘deal’ om op iemand af te stappen, terwijl ik daar helemaal geen behoefte aan had. Ik wilde even helemaal niets anders dan genieten van de muziek, de zon en de gezelligheid. Toen zij eenmaal terugkwamen en ik nog steeds op niemand was afgestapt, tikte ik de eerste de beste jongen aan die voor me stond. En dat is mijn huidige partner, waar ik in januari 2022 mee ga trouwen.

De connectie die ik op dat moment met hem voelde was onbeschrijfelijk. We waren honderduit aan het kletsen alsof we elkaar al jaren kenden en het leek alsof we moesten bijpraten. We moesten hier heel hard om lachen, omdat we beiden dachten ‘wtf, ik ken jou helemaal niet, maar toch weer wel‘. Na een paar dates waren we het er al vrij snel over eens dat weerstand geen zin heeft en we vooral moesten toegeven aan het verlangen naar elkaar. Het werkte ons anders alleen maar tegen.

In de beginfase hebben wij niet lang nodig gehad om aan elkaar te wennen. Er was een goede communicatie. Het enige dat ons nog wel eens kon frustreren was ons ego en onze Ram karaktereigenschappen (wij zijn 25-3 en 30-3 jarig). Wij konden elkaar dan beiden letterlijk niet aankijken, omdat dat te confronterend was.

Wij zeggen zonder poespas tegen elkaar wat we vinden en wat we willen, without hard feelings, omdat we weten dat dat hetgeen is wat de ander nodig heeft (en tegelijkertijd jijzelf ook nodig hebt). Volg je het nog? Een mooi voorbeeld is dat we een keer in bad een goed gesprek hadden en ik ineens begon te huilen. Ik begreep niet waarom, want ik was zelf helemaal niet verdrietig. Met horten en stoten vertelde ik vanuit intuïtie dat het zijn verdriet was. Zodoende is mijn partner in zijn eigen proces met zijn verdriet aan de slag gegaan.

In de afgelopen jaren heb ik aan mijn partner een steunpilaar gehad die mij op alle mogelijke vlakken heeft laten helen, groeien, ontwikkelen en schijnen. Ik ben vanuit mijn diepe dalletje, terug in mijn licht mogen gaan staan. Mijn partner zegt altijd: ‘nee, dat heb je zelf gedaan’, maar ik ben er heilig van overtuigd dat het zo moest zijn dat hij op mijn dieptepunt voor mijn neus stond. Ik voel dit in álles. Hij wist precies wát ik wánneer nodig had, of dat een confrontatie was of een knuffel. De juiste woorden benoemen die recht in de roos raken.

Tijdens een reading bij mijn spiritueel teacher vroeg ik om bevestiging of wij elkaar al in vorige levens kenden. Ik wist dit al, maar was vooral nieuwsgierig waar dit was en wat we dan samen deden. Ik heb dit tijdens een regressie meditatie zelf mogen inzien bij haar.

Zolang we met de flow meegaan, spontaan, vanuit onze intuïties, komt datgeen op ons pad wat voor ons dient. Je groeit met elkaar in fases. De ene periode zit de een in een persoonlijke groei of transformatie, de andere periode heeft de ander iets te verwerken of helen.

Zodoende hebben wij in no-time grote successen mogen vieren samen. Ik heb ondertussen mijn baan binnen de geestelijke gezondheidszorg opgezegd om volledig voor mezelf te beginnen in mijn praktijk als spiritueel coach, waar ik mensen ondersteun om balans te vinden in mind, body en soul. Ik heb uit mijn diepe dal mogen klimmen en ik had dit niet zonder hem gekund. Nu is het zijn beurt.

Wil jij jouw tweelingziel ervaring delen? Graag! Op die manier inspireren en steunen we elkaar. Er wordt nog te weinig over gesproken – dat kan en mag anders! Je mag jouw verhaal delen onder je eigen naam, maar het kan natuurlijk ook geheel anoniem. Meedoen? Stuur een e-mail.

Leestips rondom tweelingzielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨