Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Uranus retrograde 2022: dít is de energie
0
Retrograde Uranus

Uranus retrograde 2022: dít is de energie

Uranus retrograde 2022: dít is de energie

Uranus retrograde 2022 komt er weer aan! De planeet van verandering, revolutie en innovatie gaat retrograde vanaf woensdag 24 augustus. En je gaat wat van deze rebelse energie merken!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Uranus maakt dat jij los wil breken van gewoontes, van ‘hoe het moet’ en ‘hoe het hoort’. Waterman is het sterrenbeeld dat heerst over Uranus. Je krijgt daar dus een flinke dosis van mee, want je wil vanaf nu écht je eigen pad volgen. Dat wordt tijdens deze retrograde maar al te duidelijk! Vanaf woensdag 24 augustus gaat deze planeet retrograde in Stier. Net als voorgaande jaren, trouwens.

Wat is een retrograde? Wanneer een planeet retrograde is, betekent dit dat het lijkt alsof hij achteruit beweegt in zijn baan vanuit ons perspectief op aarde. Je kunt hierbij ‘flashbacks’ krijgen of het gevoel dat je iets eerder hebt meegemaakt. Personen of situaties uit het verleden kunnen opnieuw voorbij komen.

De energie van Uranus retrograde 2022 in Stier is rebels. Tegendraads. Deze retrograde hangt er een wereldwijde shift in de lucht. Je voelt voor jezelf dat normen en waarden worden gebroken. En daar wil je wat van zeggen. Waterman (waar Uranus bij hoort) komt op voor het collectief!

Stier (het teken waar de retrograde in is) gaat over geborgenheid. Over ‘aardse’ zaken, zoals geld en bezittingen, maar ook over huis en hart. Daarom staan de komende vijf maanden ook in het teken van veranderingen op deze gebieden. Je wil opkomen voor waar jij recht op hebt. Voor jezelf én voor anderen. En je wil die fijne woonplek creëren waar jij zo aan toe bent. Meer rust en eenheid. Voor iedereen.

Wat ga jij merken van deze energie?

Om te kijken hoe hevig jij wat van deze energie gaat merken, kun je je geboortehoroscoop bekijken. Check je gratis geboortehoroscoop: waar staat Uranus in jouw chart (grafiek)? In welk teken staat Uranus en in welk huis staat Uranus? Dit zegt iets over hoe jij als persoon vecht tegen autoriteit en de huidige culturele normen. Hoe jij voor de mensheid staat en deze wil verbeteren, maar ook waar jij zelf wil losbreken van ‘wat hoort’.

Let wel: Uranus beweegt doorgaans langzaam, dus de energie sijpelt door maar alles gaat wel gestaag. Rustige rebellie.

Wanneer is Uranus retrograde 2022?

Uranus retrograde is van woensdag 24 augustus 2022 tot en met zondag 22 januari 2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨