Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Wat is auraspray en welke auraspray is geschikt?
0
Aromatherapie

Wat is auraspray en welke auraspray is geschikt?

Wat is auraspray en welke auraspray is geschikt?

Wat is auraspray en hoe werkt auraspray? Als je nieuwsgierig bent naar de werking van auraspray en of dit voor jou geschikt is, lees dan verder!

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Een auraspray is een spray – vaak gemaakt van water, natuurlijke oliën, natuurlijke geuren en kruiden – die voor jouw eigen aura werkt. Het kan je beschermen tegen invloeden in de ruimte waar je je in bevindt, maar het kan je ook beschermen voor invloeden vanuit anderen. Een ander voordeel van auraspray is dat het voorkomt dat jij jouw eigen kracht en energie verliest.

Er zijn diverse varianten auraspray beschikbaar. Het is maar net wat jij kan gebruiken. Denk aan…

  • Auraspray Bedtime Smudge – een heerlijke spray van Arveden, Bergamot reggio, Laurier, Lavendel, Salie en Tolubalsem, aangevuld met de energie van Rookkwarts, Mangano calciet, Tijgeroog, Fluoriet, Spectroliet en zwarte Obsidiaan. Ideaal voor een goede nachtrust en om je energie te reinigen, te gronden én te beschermen voor je naar bed gaat.
  • Auraspray Bescherming – een heerlijke spray van Lavendel, Grove den, Geranium en Salie die werkt tegen invloeden van buitenaf
  • Auraspray Clean Energy – een heerlijke spray van Jeneverbes, Salie, Rozemarijn, Latschenkiefer en Siberische den voor iedereen die last heeft van het oppakken van negatieve energie van zijn of haar omgeving.
  • Auraspray Elektrostress – een heerlijke spray van Basilicum, Den, Grapefruit, Jeneverbes, Kamfer, Laurier, Palo santo en Petitgrain die beschermt tegen klachten van elektrostress (een lange dag achter je computer, bijvoorbeeld)
  • Auraspray Moeder Aarde – een heerlijke spray van Bergamot, Rozemarijn, Benzoë, Patchouli en Vetiver die zorgt voor balans in je eigen energiesysteem.

Bekijk ook: Mercurius Retrograde ritueel en spray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨