Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Kaarsenmagie: Aangestoken kaarsen versus niet-aangestoken kaarsen
0
Hekserij Spiritualiteit

Kaarsenmagie: Aangestoken kaarsen versus niet-aangestoken kaarsen

Kaarsenmagie: Aangestoken kaarsen versus niet-aangestoken kaarsen

Bij bijna alle spreuken en rituelen moet je een kaars aansteken. Dit is een belangrijke stap bij het gebruiken van kaarsen. Sterker nog, het is dé stap die de kracht van transformatie inzet. Want een kaars gaat van onverlicht naar verlicht. Maar wist je dat je ook een niet-aangestoken kaars kunt gebruiken? En dat dit ook een belangrijke manier is?

Ik leg het je graag uit.

Waar een aangestoken kaars symbool staat voor element vuur, staat een niet-aangestoken kaars symbool voor het element aarde.

Je kunt een niet-aangestoken kaars in je handen vasthouden, terwijl je met je voeten stevig op de grond staat. Gebruik deze manier van aarden om intenties uit te spreken. Wanneer je je intenties, affirmaties of wensen goed hebt uitgesproken (of in gedachten hebt herhaalt), kun je de kaars aansteken. Zo activeer je het vuur-element en krijgt je intentie, affirmatie of wens de juiste energie. Ook helpt het verlichten van de kaars bij het (innerlijk) verlichten van jezelf en je spirituele ontwikkeling.

Shop de nieuwste spirituele items

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨