Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Kaarsenmagie afstemmen op de maan
0
Hekserij Maan Spiritualiteit

Kaarsenmagie afstemmen op de maan

Kaarsenmagie en de maan

Wil je je kaarsenmagie (rituelen met kaarsen) afstemmen op de maan? Een goed idee! De maanfasen hebben namelijk energetische invloed op je spreuken en rituelen. Lees hier meer over kaarsenmagie afstemmen op de maan en haar fasen.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Wil je iets (nieuws) aantrekken? Doe je spreuken dan bij voorkeur tijdens de wassende maan, maar in ieder geval tussen nieuwe maan en volle maan. Tijdens deze maanfase gaat de maan langzaam van een nieuwe maan naar een volle maan. Dit is dus het perfecte moment om die eerste stap te zetten en rituelen te gebruiken die iets aantrekken. Denk aan een nieuwe baan, nieuwe geliefde, promotie op je werk of zelfs ‘gewoon’ extra geld aantrekken. Steek een kaarsje aan, doe je wens en zet je intentie!

Wil je je dankbaarheid uiten of je energie verhogen? Doe je spreuken dan bij voorkeur tijdens de volle maan. Dit is dé tijd om te vieren wat je hebt bereikt en waar je dankbaar voor bent. Ook rituelen die te maken hebben met het verhogen van energie en motivatie zijn goed tijdens de volle maan.

Wil je iets loslaten? Doe dan de spreuken bij voorkeur tijdens de afnemende maan, maar in ieder geval tussen de volle maan en de nieuwe maan. Dit is de periode waarop de maan overgaat van een volle maan naar een nieuwe maan. De focus van deze maanfase is er een van het vrijgeven van energie. Het opschonen en het creëren van ruimte. Dit is dus het perfecte moment om je spirituele tools te zuiveren (zoals je tarot kaarten) en jezelf te reinigen. Ook is het goed om beschermende kaarsmagie-rituelen te doen. Juist omdat de energie wat lager is, kan je snel worden overrompeld door negatieve gedachten. Met een fijne bescherming kun je je vibe/energie weer verhogen.

Wil je iets (nieuws) beginnen? Doe dan kaarsenmagie bij voorkeur tijdens de nieuwe maan. Een nieuwe maan staat voor een nieuw begin. Als je aan een nieuw project wilt beginnen, een nieuw doel wilt bereiken of zelfs een nieuwe stap voorwaarts wilt zetten, dan is de nieuwe maan de perfecte maanfase om je kaarsenmagie hierop aan te passen. Het aansteken van een kaars tijdens de nieuwemaanfase kan je helpen patronen en perspectieven uit het verleden los te laten (oude overtuigingen, blokkades en beperkende gedachten). Het kan je ook helpen om een ​​nieuw hoofdstuk van je leven te beginnen, met een frisse kijk en frisse energie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨