Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis gele kaars
0
Hekserij Spiritualiteit

Spirituele betekenis gele kaars

Spirituele betekenis gele kaars

Wil je aan de slag met kaarsenmagie en een gele kaars gebruiken? Je leest hier over de spirituele betekenis van een gele kaars.

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Kaarsenmagie? We leggen het je graag uit. Kaarsen staan voor het element Vuur. Ze staan universeel symbool voor licht en spirituele verbondenheid. Een kaars kan ook je eigen spirituele kracht symboliseren: je innerlijke licht. In kaarsenmagie is de kleur van een kaars belangrijk. Elke kleur kaars heeft een eigen spirituele betekenis en eigen magische kracht.

In dit artikel leggen we je uit wat de betekenis is van een gele kaars, hoe je gele kaarsen kunt gebruiken in rituelen en wat de magische werking is van rode kaarsen tijdens, spreuken, affirmaties of in je thuisaltaar.

Spiritualiteit en gele kaarsen

  • Chakra: Zonnevlecht chakra
  • Dag: Zondag en Woensdag
  • Engel: Jophiel
  • Element: Vuur en Lucht
  • Numerologie:
  • Planeet: Zon en Mercurius
  • Stenen: Citrien en Gele Calciet
  • Sterrenbeeld: Leeuw en Tweelingen

Gele kaarsen zijn gekoppeld aan de zon én aan Mercurius. Het zijn kaarsen die leven geven (zon), maar ook kaarsen die gaan over het intellect en communicatie (Mercurius). Je kunt voor veel spreuken ook kiezen voor een gouden kaars.

Daarom worden gele kaarsen ook wel geassocieerd met tekens Leeuw en Tweelingen. Én met twee elementen: zowel vuur als lucht. Het kan dus goed zijn om na te denken over de kleur kaars die je inzet, met name als het voor jezelf of voor iemand in dit teken is.

Gele kaars betekenis

De gele kaars staat voor intellect, de kracht van de creatieve verbeeldingherinnering en communicatie. Gele kaarsen versterken je focus, kennis en visualisatie. Ook werkt een gele kaars goed voor het vergroten van je eigen kracht, zelfrespect, geluk en optimisme.

Shop hier gele kaarsen

Magisch gebruik van gele kaarsen

Hoe kun je een gele kaars het beste gebruiken?

  • Je kunt een gele kaars inzetten bij klachten rondom je spijsvertering en bij suikerziekte. Let op: dit is geen medisch advies. Ga uiteraard altijd langs je huisarts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨