Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Vegan seksspeeltjes in de vorm van groenten en fruit
0
Lifestyle Shop

Vegan seksspeeltjes in de vorm van groenten en fruit

Vegan seksspeeltjes

Holland & Barrett introduceert vegan seksspeeltjes. De vibrators van VeganToys hebben de vorm van verschillende groenten, zoals maïskolven, chilipepers, wortels, bananen en aubergines.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Steeds meer mensen mijden dierlijke producten. Je kunt dit ook in overweging nemen bij de aanschaf van condooms, glijmiddel en seksspeeltjes. Veel condooms, glijmiddel en seksspeeltjes bevatten namelijk dierlijke ingrediënten. Iets waar we ons niet altijd van bewust zijn.

In glijmiddel wordt bijvoorbeeld regelmatig gebruik gemaakt van bijenwas, gelatine en dierlijke glycerine. In het productieproces van vloeibaar rubber tot condoom wordt soms caseïne gebruikt, een dierlijk eiwit dat ook in melk zit. Dat kan makkelijk zonder, en in de producten van VeganToys is dit vervangen door een alternatief.

De keuze van VeganToys om hun seksspeeltjes in de de vorm van groenten en fruit te maken kent ook een goede reden. Orgasmes zijn (net als groenten en fruit) gezond en zouden onderdeel moeten zijn van een gezonde levensstijl.

Vegan seksspeeltjes

  • Vegan seksspeeltjes met grapefruit
  • Vegan seksspeeltjes handen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨