Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Kinderkaartendeck Manifesteer jouw magie
0
Alles voor kinderen Shop

Review: Kinderkaartendeck Manifesteer jouw magie

Review: Kinderkaartendeck Manifesteer jouw magie

Manifestatie-expert en auteur Willemijn Welten heeft speciaal voor kinderen het Manifesteer jouw magie kinderkaartendeck gemaakt. En wij zijn enthousiast! Waarom? Dat lees je onze review.

Het Kinderkaartendeck: Manifesteer jouw magie is een deck met 44 manifestatiekaarten, speciaal ontworpen en gemaakt voor kinderen. Er zijn 22 kaarten met een wensje de dag en 22 kaarten met een wensje voor de nacht. Inclusief gids (120 pagina’s) en houten standaard, zodat je altijd de uitgebreide betekenis van de kaart kunt vinden én de kaart mooi neer kan zetten. Bijvoorbeeld op de kinderkamer, zodat je kindje er altijd naar kan kijken.

De kaarten zijn bedacht door Willemijn Welten en ontworpen door Mirjam de Ruiter. Op de afbeeldingen vind je landschappen, avonturen, wezens en meer.

Kinderkaartendeck Manifesteer jouw magie

Orakelkaarten voor kinderen

Als je ‘t hebt over manifesteren en de Wet van Aantrekkingskracht, dan denk je in eerste instantie niet aan ‘iets voor kinderen’. Meer als iets voor volwassenen. En dat is bijna jammer, want het is juist heel goed om kinderen al jong bewust te maken van de kracht van wensen en intenties. Daar heeft Willemijn Welten iets op bedacht met deze prachtige set orakelkaarten, speciaal voor kinderen (en hun papa’s en mama’s). De visuals zijn zacht en intuïtief en het bijbehorende boekje heeft voor iedere kaart een passend verhaal, superkracht en visualisatie.

Zoals je al kon lezen zitten er 44 kaarten in het Kinderkaartendeck: Manifesteer jouw magie, waarvan er 22 voor de dag zijn en 22 voor de nacht. Op Spotify staat een playlist met 22 magische gratis kindermeditaties. Deze meditaties zijn gemaakt én ingesproken door Willemijn Welten en ze horen bij de kaarten voor de nacht. Zo kun je mediteren, of stilstaan in het nu, onderdeel laten uitmaken van het bedtijd ritueel.

Kinderkaartendeck Manifesteer jouw magie

Hoe gebruik je het Manifesteer jouw magie deck?

Je kunt samen met je kindje het deck schudden en een kaart trekken. Zonder te kijken. Welke boodschap is voor je kind? Het is helemaal spannend om te zien welke kaart uit het deck komt! Je kunt ook vragen welke kaart ze het mooiste vinden voor die dag of nacht, zodat je samen het bijbehorend verhaaltje kan lezen.

Het leukste is natuurlijk dat je je kindje helemaal zelf laat beslissen hoe, wie of wat. Het is tenslotte niet jouw deck, maar dat van je kind ;-). Het is meteen een goede les loslaten en je kindje authenticiteit geven. So what als een kaartje kreukt? So what als je kindje twee kaarten wil trekken, of nog meer? Of alles uit het boekje wil lezen?

Zoals ook voor ons volwassenen geldt: er is geen goed of fout, alles mag op gevoel.

PS. bonustip: op elke kaart vind je een vogeltje, het regenboogborstje. Kan je kindje alle vogeltjes op de kaarten vinden?

Hoe gebruik je het Manifesteer jouw magie deck?

Vanaf welke leeftijd is het kinderkaartendeck geschikt?

Met dit deck laat je je kindje(s) op een laagdrempelige, vrolijke en zachte wijze kennis maken met manifesteren, intenties zetten en wensen. Je kunt het gemakkelijk toevoegen aan een dagelijks ritueel. Bijvoorbeeld bij het slapen gaan; nog even een kaartje pakken en in het houdertje zetten, met een fijne wens voor de nacht.

Vanaf welke leeftijd het Kinderkaartendeck: Manifesteer jouw magie geschikt is? Wat mij betreft vanaf iedere leeftijd. Op het deck zelf staat 3+, maar je kunt al heel jong (onze zoon is 17 maanden) beginnen met plaatjes kijken en voorlezen uit het boekje. Kaart #16, die met de panda, is he-le-maal favoriet hier.

Bekijk ook vooral de foto’s hieronder voor een impressie.

  • Review: Kinderkaartendeck Manifesteer jouw magie
  • Review: Kinderkaartendeck Manifesteer jouw magie
  • Review: Kinderkaartendeck Manifesteer jouw magie
  • Review: Kinderkaartendeck Manifesteer jouw magie
  • Kinderkaartendeck Manifesteer jouw magie
  • Kinderkaartendeck Manifesteer jouw magie
  • Review: Kinderkaartendeck Manifesteer jouw magie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨