Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Gratis meditaties voor kinderen
0
Alles voor kinderen Meditatie

Gratis meditaties voor kinderen

Gratis meditaties voor kinderen

Ben je op zoek naar gratis meditaties voor kinderen? Goed nieuws! Willemijn Welten, manifestatie-expert en auteur van onder andere het kinderkaartendeck Manifesteer jouw magie, heeft een set kindermeditaties gemaakt. En die kun je beluisteren via Spotify!

Waarom mediteren goed is voor kinderen (voordelen van kindermeditaties)

Wat is mediteren? Mediteren is het proces van naar binnen keren, je geest kalmeren en ‘aanwezig zijn in het nu’ beoefenen. Het kan best wel even duren voor mediteren écht voor je werkt. Om die reden én om het feit dat het voor kinderen goed is om hun hoofd leren leeg te maken, zijn er nu ook speciale kindermeditaties. Dit zijn korte, simpele en magische verhalen waar je samen met je kindje(s) naar kunt luisteren voordat je gaat slapen.

Magische kindermeditaties voor het slapen gaan

Op Spotify staat een hele playlist met zulke magische gratis kindermeditaties. Deze 22 afleveringen zijn per stuk tussen de 4 à 5 minuten in lengte. Dat is fijn; ze zijn niet al te lang. Zo kan je kindje er de aandacht goed bij houden. Je kunt mediteren op deze manier ook gemakkelijk onderdeel laten uitmaken van het bedtijd ritueel.

De kindermeditaties hebben diverse thema’s en horen bij een aantal kaarten uit het kinderkaartendeck Manifesteer jouw magie. Zo helpt meditatie #7 je met het vinden van rust in je hoofd, en helpt meditatie #16 je met hulp vragen aan feetjes en engelen.

Trouwens, kaart #16 uit het kinderkaartendeck Manifesteer jouw magie is hier in huis de favo kaart met de panda er op. Bekijk hieronder maar hoe leuk deze is!

Review: Kinderkaartendeck Manifesteer jouw magie

Meditaties voor kinderen op Spotify

Beluister hieronder alle 22 meditaties voor kinderen op Spotify. Deze meditaties zijn gemaakt én ingesproken door Willemijn Welten. Heel fijn om te doen met je kindje(s) voor het slapengaan! Natuurlijk kun je de meditaties ook doen als je het kaartendeck (nog) niet hebt.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨