Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
5x fijne bullet journals voor dankbaarheid
1
(Bullet) Journalling Health & happiness Shop

5x fijne bullet journals voor dankbaarheid

5x fijne bullet journals voor 2020

Ben je op zoek naar een mooie bullet journal om je doelen en inspiratie in te verwerken? Wij hebben 5 fijne bullet journals voor dankbaarheid voor je op rij gezet: van jungle vibes tot veertjes print. Shop ze nu! 😍

Wat wil je de komende periode bereiken? Welke dromen of doelen heb je? Schrijf het op! Of teken ze, dat mag natuurlijk ook. Natuurlijk kun je dat ook in de notitie-app van je telefoon doen, maar iets opschrijven op papier maakt het ‘echt’. Dat geeft het signaal af aan het universum dat jij er écht voor gaat.

Kies per jaar of per project voor een nieuwe bullet journal. Een onbeschreven variant. Zo zit er namelijk geen energie in van andere dingen die je eerder hebt opgeschreven. Daarnaast heb je een pen nodig. Waarom een pen, en geen potlood? Nou, een pen is definitief. Een potlood is nog uitwisbaar, maar je moet je doelen juist vastberaden – en definitief – op papier zetten.

Gelukkig zijn er een heleboel fijne bullet journals te vinden. We hebben een selectie voor je gemaakt!

1) Bullet journal met astro print

2) Bullet journal met jaguar print

3) Bullet journal met bloemen print

4) Bullet journal met berg print

5) Bullet journal met veertjes print

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨