Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Manifestatie dagboek
0
Shop

Review: Manifestatie dagboek

Review: Manifestatie dagboek

Het kan soms lastig zijn om goede voornemens, intenties of doelen vol te houden. De kans is groot dat je vervalt in reguliere patronen of een positieve insteek mist. Met het Manifestatie Dagboek van Willemijn Welten is dat wat ons betreft verleden tijd. Deze prachtige uitgave zorgt er namelijk voor dat jij on track blijft en dat je in jezelf én je dromen blijft geloven. Lees hier onze review!

Manifesteren is een krachtige tool. De bestseller Manifesteren kun je leren ligt nog steeds in iedere boekhandel vooraan en is niet aan te slepen. Het Manifestatie dagboek is een vervolg op deze bestseller. Of nouja, vervolg… Je kunt het juist erg goed tegelijkertijd gebruiken. Leer over manifesten met Manifesteren kun je leren, trek iedere dag een kaartje uit het Manifesteren kun je leren kaartendeck en schrijf je goals op in het Manifestatie Dagboek.

Het Manifestatie Dagboek is een hardcover uitgave, geschreven door Willemijn Welten, met maar liefst 240 (!) pagina’s.

Werken met de kracht van manifestatie

Het Manifestatie Dagboek bestaat uit twee delen.

Het eerste deel is met name theoretisch. Hoe werkt het dagboek, hoe kun je (dagelijks) manifesteren en reflecteren? Alle uitleg is aanwezig, zodat je ook los van de andere boeken van Willemijn Welten meteen aan de slag kunt met dit invuldagboek.

Je stelt op de eerste pagina’s meteen een contract op met jezelf en het universum. Zo kun je jezelf accountable houden. Plus het werkt motiverend; je hebt immers een contract ondertekent! Daarnaast komen een aantal pagina’s ter zelfreflectie vóórdat je met je journal begint. Willemijn neemt je aan de hand mee langs schrijfoefeningen, uitdagende vragen en inspirerende teksten.

Een grote les uit Een Cursus in Wonderen – zo leert Willemijn ons – is dat alles wordt gedaan vanuit angst of liefde. Elke keuze die je maakt en elke stap die je zet. Een intentie is de drijfveer van wat je manifesteert. Denk hierover na bij het maken van je eigen intenties. Er zijn intenties vanuit angst en intenties vanuit liefde. Je leert hoe je intenties vanuit liefde kunt zetten (en waarom dit zo belangrijk is).

Invullen maar

Het tweede deel bestaat uit alle invulpagina’s. Bovenaan vul je in welke datum het is, vind je een affirmatie en kun je reflecteren op ‘gisteren’ (hier uit je je dankbaarheid – goed om je energetische frequentie direct al te verhogen!). Je kunt je dromen kwijt, je mood (in een fraaie moodtracker) en je zet je intentie voor vandaag. Er staan opties om je frequentie verder te verhogen, bijvoorbeeld door yoga of meditatie. Vink aan wat voor jou die dag van toepassing is. Onderaan de pagina staat de stap die je vandaag gaat zetten om aan je droom/doel te werken.

Tussen de invulpagina’s door vind je nog leuke gimmicks, zoals ‘Doosje vol dankbaarheid’ en ruimte voor notities. Op het einde staat nog hoe je het Manifesteren kun je leren kaartendeck als tool kunt gebruiken.

  • Review: Manifestatie dagboek
  • Review: Manifestatie dagboek
  • Review: Manifestatie dagboek
  • Review: Manifestatie dagboek
  • Review: Manifestatie dagboek
  • Review: Manifestatie dagboek

Review Manifestatie Dagboek

Ik ben ontzettend onder de indruk van hoe groot dit dagboek eigenlijk is. Foto’s doen er bijna geen recht aan, dus bekijk ook deze reel van Willemijn Welten op Instagram. De uitgave is met 240 pagina’s dikker dan een regulier invuldagboek of journal. Daarnaast is het artikel voorzien van een stevige hardcover. Hiermee maak je echt een naslagwerk voor het leven. De binnenkant is – net als de buitenkant – voorzien van print in mooie blauwe, roze en paarse kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨