Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Manifesteren kun je leren
0
Shop

Review: Manifesteren kun je leren

Review: Manifesteren kun je leren

De bestseller Manifesteren kun je leren staat al jarenlang bovenaan meestgewilde boeken op het gebied van spiritualiteit. Willemijn Welten, auteur en manifestatie-expert, leert je in dit debuut van haar de fijne kneepjes van het vak. Manifesteren is voor iedereen én het hoeft niet zweverig te zijn. Lees hier onze review!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Je gedachten creëren jouw werkelijkheid. Manifesteren is de kunst om je dromen te realiseren, aldus Willemijn. En dat leert ze jou graag! Manifesteren kun je leren bestaat uit tien hoofdstukken. Elk hoofdstuk bespreekt een onderwerp.

 1. Zo begon het
 2. Starten met manifesteren
 3. Intenties zetten vanuit je hart
 4. Verhoog je frequentie
 5. Geïnspireerde actie vanuit vertrouwen
 6. Loslaten van angsten en overtuigingen
 7. Signalen van het Universum
 8. Manifesteer jouw missie
 9. Manifesteren is een levensstijl
 10. I’ve set you up for this moment

Manifesteren kun je leren boek

In het eerste hoofdstuk stelt Willemijn zichzelf voor. Ook leer je hoe dit boek – en haar liefde voor het onderwerp – tot stand is gekomen. Het tweede hoofdstuk is een quick start tot de kunst van het manifesteren. Als je alleen dit hoofdstuk leest, heb je de basics al in je en kun je aan de slag. Uiteraard is het een absolute aanrader om door te lezen, want in de hoofdstukken die volgen (3, 4 en 5) ga je dieper in op de drie stappen uit haar stappenplan.

Daar wil ik wel even bij stilstaan. Haar stappenplan om te kunnen manifesteren bestaat uit drie simpele stappen:

 1. Zet je intentie vanuit je hart
 2. Verhoog je frequentie
 3. Onderneem actie

Wat ik ook een eye-opener vond is wat er op pagina 50 staat geschreven. Kun jij goed ontvangen? Een vraag die Willemijn regelmatig aan anderen stelt. Het antwoord dat ze 99 van de 100 keer krijgt is ‘ja’, maar is dat ook zo? Als je namelijk gewend bent om iets terug doen, dan ontvang je dus niet echt. En dan kun je niet goed ontvangen. Dit is een (onbewuste) blokkade voor de flow van ontvangen. Denk daar maar eens over na voor jezelf…

Hoofdstuk 6 gaat over het loslaten van angsten en overtuigingen. Willemijn zegt daarover: ‘Angsten en overtuigingen zijn wegwijzers. Ze laten je zien waar jij kunt groeien, en helpen je om nog dichter bij jezelf te staan’. Een prachtige uitspraak! Als jij je angsten en overtuigingen (h)erkent, dan kun je er zacht en met liefde mee omgaan. Erkenning geeft rust en zal je helpen in je proces. De overtuigingen kun je in veel gevallen namelijk ombuigen: van beperkend naar behulpzaam.

Het zevende hoofdstuk gaat over signalen van het Universum. Hoe herken je nou of je op het juiste pad bent? In het boek Tekens van het Universum had ik zelf al eens een hele lijst met mogelijke tekens en signalen gelezen. Willemijn geeft je ook zo’n lijst, maar voegt er haar persoonlijke ervaringen aan toe. Dat maakt het concreet en praktisch. Je hebt meteen een voorbeeld van hóe het Universum voor je werkt – als je er naar luistert én er voor open staat.

Manifesteer jouw missie, hoofdstuk 8, is een hoofdstuk dat vooral interessant is voor lichtwerkers, tweelingzielen en zielswerkers die hier op aarde zijn om meer licht en liefde te brengen. Zo vind je er brief van Willemijn aan jou als lichtwerker, staan er tips en manieren om je persoonlijke missie te vinden en is er een lichtwerker meditatie.

Hoofdstuk 9 gaat over manifesteren als levensstijl en hoe je hier dagelijks mee kunt werken. Als je het vaker doet, wordt het een gewoonte en is het een onderdeel van je dag. Zoals aankleden bijvoorbeeld ook is. Daarnaast vind je in dit deel van het boek Willemijn’s grootste lessen over manifesteren. Over geld manifesteren, romantische liefde manifesteren en een droombaan manifesteren. En nog zoveel meer.

Het laatste hoofdstuk is een nawoord van Willemijn Welten, waarin ze met veel positieve energie het boek afsluit, zodat je met een high vibe energy aan de slag kunt. ✨

 • Review: Manifesteren kun je leren
 • Review: Manifesteren kun je leren
 • Review: Manifesteren kun je leren
 • Review: Manifesteren kun je leren
 • Review: Manifesteren kun je leren
 • Review: Manifesteren kun je leren

Review Manifesteren kun je leren

Manifesteren kun je leren is een paperback uitgave van 256 pagina’s. De vormgeving van de voorkant loopt speels door het boek heen. Het boek zit vol met theoretische kennis, eigen ervaringen en praktische oefeningen. Zo vind je op pagina 36 een checklist om te manifesteren en staat er op pagina 154 een schrijfoefening ‘Herschrijf het verleden’. Het hele boek is stapsgewijs opgebouwd en dat zorgt ervoor dat het én prettig wegleest, én daarna ook nog als handboek te gebruiken is. Daarmee wil ik ook meteen aangeven dat je dit boek niet in één keer hoeft te lezen en dat het daarna levenslang in je kast mag staan om op terug te vallen.

Andere items van Willemijn Welten zijn het Manifesteren kun je leren kaartendeck, Kinderkaartendeck Manifesteer jouw magie, Manifestatie dagboek, gratis kindermeditaties en haar nieuwste boek Wonderen Manifesteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨