Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Download nu deze gratis astrologie apps (2023 update)
5
Astrologie

Download nu deze gratis astrologie apps (2023 update)

Download nu deze gratis astrologie apps

Ben je into astrologie en volg je het liefst dagelijks de stand van de planeten en de invloed op jou? Dan vind je deze gratis astrologie apps vast hartstikke fijn!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Dingen die je hoop geven - Veerkracht vinden in uitdagende tijden.

Op alfabetische volgorde…

AstroMatrix Birth Horoscopes

Met een maankalender, horoscoop (dagelijks, wekelijks en maandelijks), een retrograde kalender en een overzicht van je uitdagingen tijdens transits is dit een uitgebreide astrologie app. Een deel is gratis te bezoeken, maar dan zie je wel reclame. Bekijk ook de trailer hieronder voor een impressie.

Download AstroMatrix Birth Horoscopes voor Apple (iOS) of voor Android.

Co-star

Co-star biedt naast een gratis geboortehoroscoop ook een dagelijkse gratis horoscoop aan. Je kunt heel simpel en puntsgewijs uitlezen wat de energie van vandaag voor jou specifiek is. Wat erg fijn is aan deze app (naast de prachtige vormgeving) is de mogelijkheid om ook terug in de tijd nog te bekijken hoe jouw dag op astrologie gebied was. Een ander pluspunt is het simpel uitlezen van je birth chart (geboortehoroscoop). Je ziet meteen welke tekens je in welke planeet en huis hebt staan.

Download Co-star voor Apple (iOS) of voor Android.

Nebula: Horoscope & Astrology

Met dagelijkse horoscopen, de stand van de maan en een geboortehoroscoop is dit een premium astrologie app. Hoewel er een groot deel gratis is, heb je meer content als je betaald. Het kost dan per maand zo’n 12 dollar. Tenzij je de app in één keer ‘afkoopt’, dan betaal je zo’n 50 dollar.

Download Nebula: Horoscope & Astrology voor Apple (iOS) of voor Android.

Sanctuary

Met de app Sanctuary heb je dagelijks een gratis, gepersonaliseerde horoscoop. Ook kun je een geboortehoroscoop maken en de aspecten hiervan uitlezen. De app kent een mooie vormgeving en heeft qua ‘interactie’ een soort chat-aspect. Zo word je stap voor stap door je horoscoop heengeleid. Ook is er naast de dagelijkse horoscoop nog een maandelijkse horoscoop en vind je er de basis qua astrologie informatie.

Download Sanctuary voor Apple (iOS) of voor Android.

The Pattern

De app The Pattern is een app waarbij je kan zoeken naar patronen. Op basis van jouw gegevens (geboortedatum, -tijd en -plaats) kijkt The Pattern naar lange termijn transities van planeten versus de stand van de planeten uit jouw geboortehoroscoop. Zo zie je waarom je je de komende periode bijvoorbeeld anders voelt. Energieker, of juist niet.

Ook fijn aan deze app is de mogelijkheid om jouw Patterns (patronen) te matchen met die van je vrienden of je partner. Je koppelt simpel met elkaar via de app of je voert de gegevens van de ander in. Daarna krijg je een mooi overzicht van de sterke punten tussen jullie, en de punten waarop je zou kunnen leren.

Download The Pattern voor Apple (iOS) of voor Android.

Ken jij nog meer fijne gratis astrologie apps? Laat ‘t weten via de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨