Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Download nu deze gratis astrologie apps
5
Astrologie

Download nu deze gratis astrologie apps

Download nu deze gratis astrologie apps

Ben je into astrologie? Dan vind je deze gratis astrologie apps vast hartstikke fijn! We hebben onze top 3 voor je opgesteld.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Co-star

Co-star biedt naast een gratis geboortehoroscoop ook een dagelijkse gratis horoscoop aan. Je kunt heel simpel en puntsgewijs uitlezen wat de energie van vandaag voor jou specifiek is. Wat erg fijn is aan deze app (naast de prachtige vormgeving) is de mogelijkheid om ook terug in de tijd nog te bekijken hoe jouw dag op astrologie gebied was. Een ander pluspunt is het simpel uitlezen van je birth chart (geboortehoroscoop). Je ziet meteen welke tekens je in welke planeet en huis hebt staan.

Download Co-star voor Apple (iOS) of voor Android.

The Pattern

De app The Pattern is een app waarbij je kan zoeken naar – jawel – patronen. Op basis van jouw gegevens (geboortedatum, -tijd en -plaats) kijkt The Pattern naar lange termijn transities van planeten versus de stand van de planeten uit jouw geboortehoroscoop. Zo zie je waarom je je de komende periode bijvoorbeeld anders voelt. Energieker, of juist niet.

Ook fijn aan deze app is de mogelijkheid om jouw Patterns (patronen) te matchen met die van je vrienden of je partner. Je koppelt simpel met elkaar via de app of je voert de gegevens van de ander in. Daarna krijg je een mooi overzicht van de sterke punten tussen jullie, en de punten waarop je zou kunnen leren.

Download The Pattern voor Apple (iOS) of voor Android.

Sanctuary

Met de app Sanctuary heb je dagelijks een gratis, gepersonaliseerde horoscoop. Ook kun je een geboortehoroscoop maken en de aspecten hiervan uitlezen. De app kent een mooie vormgeving en heeft qua ‘interactie’ een soort chat-aspect. Zo word je stap voor stap door je horoscoop heengeleid. Ook is er naast de dagelijkse horoscoop nog een maandelijkse horoscoop en vind je er de basis qua astrologie informatie.

Download Sanctuary voor Apple (iOS) of voor Android.

Zo, dat was onze top 3! Ken jij nog meer fijne gratis astrologie apps? Laat ‘t weten via de comments!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨