Volle Maan Kalender
Je leest nu...
Kristallen voor Maagd-periode 2021: dit zijn de beste
0
Kristallen & stenen

Kristallen voor Maagd-periode 2021: dit zijn de beste

Kristallen voor Maagd-periode 2021: dit zijn ze

De zon staat in aardeteken Maagd. Met de kristallen en edelstenen Citrien, Jade en Amazoniet haal jij ’t beste uit de Maagd-periode 2021. Lees hier over de werking!

Citrien

Citrien is een zonnige steen, zoals je ook op de afbeelding kunt zien. En dat zonnige, dat staat dan weer voor levenslust, moed en zelfverzekerdheid. Kun je daar wel wat van gebruiken deze (perfectionistische) Maagd-periode? Draag ‘m dan bij je: als sieraad of in je zak. Je zult merken dat je meer durft en kunt dan je denkt!

Jade

Jade is een prachtige groene steen, die voornamelijk zorgt voor harmonie en evenwicht. Ook trekt ‘ie voorspoed en geluk aan. Daarnaast is Jade een populaire ‘beauty crystal’, zoals je ook in de afbeelding kan zien. Er worden bijvoorbeeld gezichtsrollers van gemaakt, en dit is precíes de manier waarop je Jade deze periode ook kunt inzetten: als extraatje in je skincare routine. Goed voor je dagelijkse selfcare momenten!

Amazoniet

Amazoniet is een bijzondere steen. Het helpt je namelijk bij het oplossen van problemen omdat het de kracht heeft jouw verstand en intuïtie in balans te brengen. Gaaf, hè? Je draagt een amazoniet op je lichaam, maar je kan ‘m ook op je nachtkastje brengen voor wat energie in de nacht. Zo sta je weer opgeladen op!

Zon in Maagd 2021:

Je kunt de kristallen en edelstenen inzetten om te mediteren, bijvoorbeeld in de ochtend (bekijk hier positieve affirmaties voor in de ochtend) of tijdens een volle maan meditatie.

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨