Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender september 2021
2
Kalender

Astrologie kalender september 2021

Astrologie kalender september 2021

Wat staat ons in september 2021 te wachten op ’t gebied van maanstanden, planeetstanden en astrologie? Dat lees je deze astrologie kalender van september 2021. 💖

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

In september staat ons weer veel te wachten op ‘t gebied van astrologie. De zon gaat uit in aardeteken Maagd in luchtteken Weegschaal. Ook andere planeten verschuiven deze maand én we gaan van de zomer officieel naar de herfst. Lees maar mee!

September 2021 in astrologie

Donderdag 7 september staat de nieuwe maan in Maagd, net als de zon op dit moment.  Een goede tijd om te aarden! Lees hier meer over de energie van deze nieuwe maan.

Vrijdag 10 september gaat liefdesplaneet Venus in Schorpioen. Let de komende weken goed op zaken zoals jaloezie, obsessie en manipulatie… Dinsdag 14 september gaat vurige planeet Mars naar Weegschaal. Weegschaal is een luchtteken en de plaatsing in een vurige planeet valt dan ook niet helemaal goed. Dit kunnen we de komende weken merken aan ons energielevel. Verwacht dat dat wat lager is dan gebruikelijk.

De volle maan van september is dinsdag de 21e in waterteken Vissen 🌕. Als de volle maan in dit teken staat, kun je een flink verhoogde intuïtie hebben. Dromen zijn realistischer en ook dagdromen is niet gek in deze periode. Ook heimwee en ‘terugdenken aan toen’ zal veel voorkomen. Het kan je zelfs flink wakker houden.

De herfst begint op woensdag 22 september. Met de herfstquinox (herfstpunt) laten we de zomer van 2021 achter ons. De zon verschuift deze dag vanuit Maagd naar Weegschaal. Lees ook: ‘Herfstequinox 2021: kristallen, edelstenen en affirmaties‘.

26 september gaat Mercurius retrograde in Weegschaal. De laatste Mercurius retrograde van 2021. Reizen, technologie en communicatie… het kan natuurlijk een ‘zooitje’ worden, maar juist deze retrograde gaat jou helpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨