Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan in Schorpioen 2023: dit is de energie
0
Nieuwe maan

Nieuwe maan in Schorpioen 2023: dit is de energie

Nieuwe maan in Schorpioen

Maandag 13 november 2023 om staat de nieuwe maan om 10:27 uur in Schorpioen. Deze maan in Schorpioen zal zaken aan het licht brengen. Ze aan je onthullen… Wat gaat deze nieuwe maan van november 2023 jou brengen? Je leest ‘t in dit artikel!

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Betekenis nieuwe maan in Schorpioen

De nieuwe maan in Schorpioen staat voor diepe spirituele transformatie. Schorpioen is het teken van diepgang, wedergeboorte en metamorfose. Je mag deze nieuwe maan in je psyche duiken en verborgen aspecten van jezelf onderzoeken. Je mag verwachten dat verborgen waarheden en onderdrukte emoties naar boven komen, wat je de kans biedt om oude emotionele bagage los te laten en je voor te bereiden op vernieuwing en groei.

Lees ook: Nieuwe maan in Schorpioen, Engelenpoortdag & Divali 2023 

Wat je kunt verwachten van de nieuwe maan oktober 2023

De nieuwe maan in Schorpioen van oktober 2023 vormt een nauwe verbintenis met de actiegerichte Mars en een gespannen oppositie met de wilde planeet Uranus. Wanneer Mars (agressie) en Uranus (onvoorspelbaarheid) zich mengen in de emotionele zaken van de maan, kan er van alles gebeuren…

Deze transit wordt nog moeilijker gemaakt door de instabiliteit van de positie van Schorpioen en de maan, die hem in een verzwakte positie plaatst, terwijl Mars heerst in Schorpioen, wat hem natuurlijke kracht geeft. Je kunt staan voor ongewenste verrassingen en geheimen. Wees in de dagen voor en na de nieuwe maan voorzichtig om niet te laten meeslepen door je gevoelens (of die van anderen).

Wat het beste te doen met deze energie? Steek kaarsen aan (zodat je meer licht hebt), mediteer en zet je intenties. Laat je intuïtie je verlangens verkennen en schrijf je nieuwemaanwensen op. Laat los wat niet meer bij je past. En door de ontdekkingen die je doet is dat misschien wel heel makkelijk…

Einde Saturnus retrograde

De nieuwe maan in Schorpioen vindt plaats enkele dagen nadat Saturnus z’n vijf maanden durende retrograde in Vissen heeft beëindigd. Hierdoor krijg je de kans om grote veranderingen door te voeren en patronen te doorbreken die je niet langer dienen. Saturnus is namelijk de karmische planeet die over thema’s als discipline en verandering regeert. Saturnus direct (in directe beweging) geeft je het geduld en de vastberadenheid om conflicten aan te gaan. Lees ook: Saturnus direct in Vissen (4 november 2023).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨