Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Leeuw-seizoen 2022: laat je innerlijke kind vrij
0
Zon

Leeuw-seizoen 2022: laat je innerlijke kind vrij

Leeuw-seizoen 2022

Vrijdag 22 juli gaat de zon in Leeuw. Het is Leeuw-seizoen 2022! Maak je klaar voor een extraverte periode vol speelse energie en drama.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De start van Leeuw-seizoen valt, zoals ieder jaar, in de tweede helft van juli. Hoewel de zomer al zeker een maandje is begonnen, voelt het nu toch wel echt heel zonnig en levendig. De Leeuw is uitbundig en deze vurige en uitgesproken energie voelen we allemaal! Kreeft-seizoen was een periode van ‘naar binnen gaan’, en je huis en familie op orde hebben. Het ‘werken aan jezelf’. Een periode die soms eindeloos leek te duren. Tijd om weg te gaan van deze knusse veiligheid van die periode en op naar een tijd waarin je – net als de Leeuw – in de spotlights gaat staan!

Leeuw wordt geregeerd door de zon, dé kracht van ons zonnestelsel. Dit is het teken dat ons letterlijk leven geeftJe krijgt hiermee automatisch extra moed, creativiteit en charisma, dus bereid je voor om je innerlijke diva te laten zien! 

Dit is dé tijd om achter je ware passies en verlangens aan te gaan, en dit ook aan iedereen te laten zien. Sterrenbeeld Leeuw is absoluut de ‘show stopper’, hét teken dat graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Tijdens deze Leeuw-periode kunnen we daarom soms wat egoïstisch zijn, maar ook enthousiasthartelijk en loyaal.

Lees ook: 10 kenmerken van sterrenbeeld Leeuw

SymboolLeeuw
Periode23 juli – 22 augustus
HeerZon
KwaliteitVast
ElementVuur
EdelstenenSaffier (geel)
Geluksgetallen1 en 4
GeluksdagZondag
KleurGoud
PolariteitPositief
Tegenovergesteld tekenWaterman
LichaamsdelenHart, wervelkolom en bovenrug
KernwaardeEnergie

Astrologische agenda voor Leeuw-seizoen 2022

Maandag 25 juli is het Dag buiten de tijd. Rondom deze datum gebeuren er een paar dingen die als thema ‘nieuw begin’ en ‘het oude afronden’ bij zich dragen. 

Donderdag 28 juli staat de nieuwe maan in Leeuw. Laat je inner child naar buiten om te spelen tijdens deze zachte, nieuwe maan. het is een goed moment om aan nieuwe, creatieve projecten te werken. Of om romantisch te worden ;-). Op dezelfde dag gaat Jupiter retrograde in Ram (28 juli 2022). De komende vier maanden kun je levenslessen verwachten. Levenslessen die hard kunnen zijn, maar die jou daardoor wel laten groeien.

je mag je gaan opmaken voor de opening van de Leeuwenpoort 2022. Deze is sinds 26 juli 2022 geopend, maar piekt op maandag 8 augustus 2022. Met deze torenhoge energie is álles mogelijk vandaag.

Vrijdag 12 augustus staat de volle maan in Waterman. Onder deze volle maan zoek je vrijheid. Je kiest je eigen weg en volgt je eigen hart. Niet meer de dromen, wensen en doelen van iemand anders. Maar echt die van jou! De relatie die jij met jezelf hebt is de basis van de relaties die jij met anderen hebt. Waar kun je nog in groeien?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨