Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender november 2020
0
Kalender

Astrologie kalender november 2020

Astrologie kalender november 2020

Wat staat ons in november 2020 te wachten op ’t gebied van maanstanden, planeetstanden en astrologie? Dat lees je deze astrologie kalender van november 2020. 💖

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

November is in astrologie een relatief rustige maand. Het begint nog met Mercurius retrograde, maar die loopt dinsdag 3 november ten einde. Wat heb jij de afgelopen periode geleerd? Waar ben je tegenaan gelopen? Tijd om terug te blikken nu. Neem de ‘lessons learned’ mee in je toekomst. Schrijf ze op in een bullet journal en herhaal ze regelmatig. Kijk nog wel even uit voor de schaduwperiode, waarin dingen dus nog niet altijd zijn zoals ze lijken. Nog eventjes een weekje (of 2) op je woorden en daden letten, dus.

Ook Mars retrograde 2020 gaat na een periode van vier maanden retrograde weer direct lopen, dat is op vrijdag 13 november.

Zondag 15 november staat de nieuwe maan in waterteken Schorpioen, zaterdag 21 november 2020 gaat Venus over naar waterteken Schorpioen (een periode van ‘intensiteit’, vooral op liefdesgebied) en vanaf zondag 22 november gaat de zon over naar vuurteken Boogschutter. Maak je maar vast klaar voor een heleboel energie!

Neptunus retrograde 2020 loopt deze maand óók ten einde, dat is op zaterdag 28 november. Na vijf maanden een ‘sluier over onze hersenen’ te hebben geplaatst, krijg je vanaf nu weer meer ruimte voor je fantasie en verbeelding. Tot slot staat maandag 30 november de volle maan in luchtteken Tweelingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨