Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Astrologie kalender mei 2021
0
Kalender

Astrologie kalender mei 2021

Astrologie kalender mei 2021

Wat staat ons in mei 2021 te wachten op ’t gebied van maanstanden, planeetstanden en astrologie? Dat lees je deze astrologie kalender van mei 2021. 💖

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

In mei staat ons weer veel te wachten op ‘t gebied van astrologie. De zon gaat uit de praktische Stier-energie en in de communicatie Tweelingen-energie. Maar ook andere planeten verschuiven deze maand. Lees maar mee!

Mei 2021 in astrologie

Maandag 3 mei gaat communicatieplaneet Mercurius over naar luchtteken Tweelingen. En dat is ook waar Mercurius ‘thuis’ komt. Communicatie gaat je de komende periode gemakkelijk af en – oeh la laa – met dit fijne voorjaarsweer én Mercurius in Tweelingen is flirten helemaal jouw ding.

Zaterdag 8 mei gaat ook liefdesplaneet Venus over naar flirterig Tweelingen. Je nieuwsgierigheid is sky high deze periode en je bent vooral bezig met de mooie dingen van ‘t leven. Geld is de komende tijd geen probleem. Zondag 9 mei is het moederdag. Check hier leuke moederdag cadeautips!

Dinsdag 11 mei staat de nieuwe maan in aardeteken Stier. Dit is dé tijd om nieuwe plannen te maken en tot uitvoer te brengen. Heb je iets altijd al willen hebben op materieel gebied? Met de nieuwe maan in Stier dit jaar lukt ‘t je om dit stapsgewijs tot realiteit te brengen.

Donderdag 13 mei gaat Jupiter, de geluksplaneet, over naar waterteken Vissen. Met deze energie heb je een positieve houding tot het volgen en uitvoeren van je dromen. Want met Jupiter in Vissen kun je ze – als je er in gelooft – tot werkelijkheid maken. Hoe? Lees hier meer over de Wet van Aantrekkingskracht.

Vrijdag 21 mei gaat de zon over naar Tweelingen: dit is dé tijd voor het verbreden van je kennis, verhelderende en diepgaande gesprekken en (nieuwe vormen van) humor.

Woensdag 26 mei staat om 13.13 uur de volle maan in vuurteken Boogschutter. Dit is een supermaan én een volledige maansverduistering – een bloedmaan.

De tweede Mercurius retrograde van 2021 loopt van zondag 30 mei tot en met woensdag 23 juni. Mercurius gaat dan retrograde in luchtteken Tweelingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.