Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Venus in Tweelingen 2021
0
Transits Venus

Venus in Tweelingen 2021

Venus in Tweelingen 2021

Venus, de planeet van liefde en harmonie, staat dit jaar van zaterdag 8 mei tot woensdag 2 juni in Tweelingen. Dit is de betekenis van Venus in Tweelingen 2021!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Tweelingen is een luchtteken dat gek is op communicatie, ontdekken en experimenteren. Nu Tweelingen over planeet Venus heerst betekent dit dat je op liefdesgebied een boost krijgt. Of je nu single bent of een relatie hebt: speel en ontdek. Praat en flirt. Voel je vrij om te experimenteren. Je bent deze periode nieuwsgieriger dan normaal gesproken, dus maak daar dankbaar gebruik van. Je zult je niet vervelen ;-). Geld is de komende tijd geen probleem.

Ook zul je je tijdens Venus in Tweelingen 2021 meer aangetrokken worden tot flirts en partners die jou een weerwoord kunnen bieden. Een beetje pit d’r in en weg met dat suffe!

Twijfel je over een (potentiële) partner? Dit is niet de periode om een definitieve beslissing te maken. Zoals je hierboven al las is Tweelingen het teken van communicatie, dus praat erover. Met je partner, met je flirt, maar ook met vrienden en familie. Laat deze periode alles even zoals ‘t is.

Meer lezen over liefde? Check dan bijvoorbeeld deze items over Tweelingzielen of lees dit item over de Red thread of fate. ❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨