Volle Maan Kalender
Je leest nu...
Volle maan december 2020 in Kreeft: dit is de energie
15
Maan Volle maan

Volle maan december 2020 in Kreeft: dit is de energie

Volle maan december 2020 in Kreeft - VolleMaanKalender.nl

Woensdag 30 december 2020 staat de volle maan om 04.30 uur in Kreeft, recht tegenover de zon in Steenbok. Wat betekent dat voor jou? Lees hier over de energie van de volle maan van december 2020! 🌕

De maan in waterteken Kreeft staat woensdag 30 december om 04.30 uur recht tegenover de zon in aardeteken Steenbok. Dit is de laatste volle maan van het jaar 2020.

De energie van volle maan in Kreeft

Kreeft is het eerste waterteken in de dierenriem (die begint bij vuurteken Ram). Deze volle maan ben je wat gevoeliger en emotioneler. Je kunt je verschuilen in jezelf, als een ware Kreeft in je ‘huisje’. Je bent zachter van binnen, maar hard van buiten. Het vertonen van je emoties is deze dagen lastig voor je en je houdt ze liever voor jezelf.

Dit zijn mooie dagen om rust in de chaos te krijgen. Voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Familie en ‘close ones‘ zijn belangrijk nu, helemaal nu we fysiek niet samen zijn.

Tijd om te reflecteren

Het is de laatste volle maan van 2020 en dat maakt ‘t een goede tijd om in jezelf te keren en om terug te blikken op het afgelopen jaar. Reflecteren is hierbij het sleutelwoord. Stel jezelf onderstaande vragen, pak je notitieboek en schrijf de antwoorden op.

  • Wat heb je dit jaar geleerd?
  • Wat heb je dit jaar ontdekt?
  • Hoe ben je dit jaar gegroeid?
  • Waar ben je dit jaar dankbaar voor?

Intenties voor de volle maan van december 2020

Zet je intenties voor deze volle maan en manifesteer je droomleven. Stapje voor stapje, beetje bij beetje. Het thema van je intenties voor deze periode? Die zijn gelinkt aan de energie van Kreeft. Dus zet je intenties rondom ‘thuis’ en nestelen, spiritualiteit en veiligheid. Zo verbeter je je skills optimaal en kom je dichter bij jezelf.

Lees hier hoe je je intenties voor 2021 kunt zetten.

💡 Tip: je vindt hier simpele stappen om de Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht) te gebruiken om je droomleven te manifesteren.

Volle maan rituelen voor december 2020

Tijdens de volle maan kun je speciale volle maan rituelen uitvoeren. Het doel hiervan is stilstaan bij wat je hebt bereikt en vooruit kijken naar wat je in de toekomst nog wil bereiken. Geef je lichaam en geest een boost door een zoutbad te nemen, laad je kristallen op onder het maanlicht en schrijf je successen op in je bullet journal of notitieboek

Volle maan december 2020 en de invloed op jou: check je geboortehoroscoop

In welke mate de volle maan van december 2020 van invloed is op jou, ligt aan je geboortehoroscoop. Heb jij bijvoorbeeld Kreeft in je geboortehoroscoop, met name in Zon of Maan, dan wordt de energie op die vlakken wat intenser. Dat versterkt alle punten van de volle maan. Lees hier hoe je gratis een geboortehoroscoop kunt maken en hoe je ‘m uit kunt lezen!

Wil je meer lezen over de maancyclus en hoe deze op jou van invloed is en hoe je ‘t kunt interpreteren? Lees dan het boek ‘Leven met de maan‘. Een absolute must-have voor iedereen die zichzelf – en de maancyclus – beter wil leren kennen!

Wil je meer boeken over de maan zien? Bekijk dan het artikel ‘5x de leukste boeken over de maan‘. 📚🌕

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Misschien vind je deze items ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨