Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Nieuwe maan in Maagd (27 augustus 2022)
0
Nieuwe maan

Nieuwe maan in Maagd (27 augustus 2022)

Nieuwe maan in Maagd

Zaterdag 27 augustus 2022 staat de nieuwe maan in Maagd, net als de zon op dat moment. Dit is een mooie nieuwe maan om na te denken over je carrière en loopbaan. Zit je nog goed? Wat kan anders, wat wil je zelf en wat is er mogelijk? Als je voor jezelf antwoorden op deze vragen hebt, is het tijd om intenties te zetten en te kijken naar hóe je komt bij het punt waar je wil zijn. Lees hier over de energie van de nieuwe maan in Maagd!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

Doen tijdens de nieuwe maan van augustus 2022:

  • Opruimen
  • Ritme creëren
  • Gezonde keuzes maken
  • Pragmatisch te werk gaan

Maagd is het teken van structuur, ritme en orde. Een teken dat (ietwat ;-)) perfectionistisch is en het liefst alles opgeruimd ziet. Met de energie van de nieuwe maan in Maagd kun je een frisse start maken. Alles goed bekijken en opnieuw beginnen. Maagd is pragmatisch en houdt van aanpakken.

Lees ook: 10 kenmerken van sterrenbeeld Maagd

Orakel van de maan - nieuwe maan in Maagd.jpg

De nieuwe maan van augustus valt vaak samen met de start van een schooljaar. Dat is dit jaar ook zo. Voor veel mensen betekent dit terug in het ritme na een zomer vol avontuur en plezier. Denk aan structuur in je dag en gezonde keuzes maken voor jezelf en je lichaam. De kinderen gaan weer naar school en het normale leven begint weer. Gebruik de energie van deze nieuwe maan dan ook voor een gezond ochtend- en avondritueel. Denk bijvoorbeeld aan een gezond ontbijt, een prettige avondwandeling of een dagelijkse (korte) yoga/meditatie sessie. Je hoeft niet meteen alles om te gooien. Maak een kleine stap en houd daaraan vast. Doe je dit meer dan drie maanden, dan wordt een kleine stap vanzelf een gewoonte en kun je verder uitbouwen met iets nieuws.

Lees ook: Maagd-seizoen 2022

Je kunt de energie van nieuwe maan in Maagd ook terugzien in je loopbaan. Ben je gelukkig op je werk? Ben je gelukkig met wat je doet? Je geeft behoorlijk wat tijd van je week aan je werk, dus je moet daar wel energie uithalen. Het moet je geen energie kosten. Is dat (langdurig) wel zo, dan liggen uitval en burn-out op de loer. Wees dus eens écht eerlijk naar jezelf. Ga desnoods met iemand in gesprek. Een collega, je leidinggevende of gewoon iemand uit je privé-kring. Een andere tip tijdens deze nieuwe maan van augustus: schenk aandacht aan details als je succesvol wil zijn. En geef zonder terug te verwachten, dan komt het vanzelf drievoudig terug op je pad.

Nieuwe maan augustus 2022 voor tweelingzielen

Met de nieuwe maan in Maagd, wil je graag weten waar je aan toe bent met je tweelingziel. Nu nog sterker dan ooit. Heb je contact, dan is het misschien goed om het gesprek aan te gaan. Wat verwachten jullie van elkaar? En waar wil je (samen) naartoe werken? Misschien hebben jullie een prachtige, zwoele zomer achter de rug. En misschien lopen de zaken onderling wel heel erg goed. Er komt veel synchroniciteit op jullie pad (denk aan het zien van dubbele getallen of dubbele cijfers op de klok (zoals 11:11 uur of 22:22 uur), het vinden van veertjes of het horen van bepaalde muziek. Gebruik de energie van deze nieuwe maan om op rij te zetten wat je eigen wensen zijn en hoe jij het voor je ziet. Als de intentie goed is, dan volgt het pad vanzelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨