Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Tweelingzielen mei 2022
0
Tweelingzielen

Tweelingzielen mei 2022

Tweelingzielen mei 2022

Wat gaat mei 2022 voor tweelingzielen brengen? Lees hier de collectieve tweelingzielen mei energie van twinflame expert Natasja.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

De maand mei heeft (numerologisch gezien) een 11-trilling. Mei is namelijk de vijfde maand van het jaar en 2022 is een universeel 6-jaar. Het getal 11 is een spiritueel getal (Engelengetal), dus de aandacht gaat deze maand uit naar je spirituele ontwikkeling, ontwakingsproces en paranormale gaven. Maar ook naar het vinden van de balans in jezelf ondanks alle doorbraken en transformerende energie waar we in zitten, wellicht met je tweelingziel of je zielsconnectie, maar in ieder geval voor jou als individu.

We eindigden april 2022 met een nieuwe maan inclusief eclips en we beginnen vandaag (1 mei) gelijk met Venus conjunct Jupiter. Maar eerst nog even terug naar deze nieuwe maan. De energie van nieuwe maan met eclips onder invloed van Uranus is heel mei 2022 namelijk nog voelbaar! De drastische energie van verandering waar een eclips voor kan zorgen, werkt deze maand nog door. Bevrijdingsdag, 5 mei 2022, doet Zon conjunct Uranus daar een schepje bovenop.

We gaan nu volop in de energie op actie, de natuur komt nu namelijk ook in actie. De bloemen gaan bloeien, er worden lammetjes geboren en zo ga jij dus ook opnieuw en herboren de maand mei in. Tijd om de balans te vinden en te houden, ondanks alle astrologische events en transformerende werking die mei met zich meebrengt. Lees maar eens mee…

Venus conjunct Jupiter 1 mei

Vandaag begint de maand met een een conjunctie tussen Venus en Jupiter. (Dit was trouwens heel goed zichtbaar aan de hemel.) Een prachtige combinatie om te manifesteren voor wat JIJ graag wil. Waar jouw hart naar verlangt.

Een conjunctie staat voor een samenwerking. Venus is de planeet van liefde, relaties, schoonheid en Jupiter is de planeet van voorspoed, groei en expansie. Wellicht heb jij rondom afgelopen nieuwe maan wel een en ander meegemaakt met je tweelingziel (door een drastische verandering). Dan geeft deze samenkomst van Jupiter en Venus (slechts een dag erna) alweer een positieve boost.

Dodenherdenking en Bevrijdingsdag 4 en 5 mei

Woensdag 4 mei is het de dag dat we in Nederland de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog, maar ook alle andere oorlogsslachtoffers, herdenken. Iets dat nu heel erg actueel is. Op dit soort dagen is de trilling vaak ook anders. Als lichtwerker, hsp’er en ook als tweelingziel kan jij je deze dag wat blue voelen. Getriggerd of zelfs verdrietig. Dit komt omdat jullie in een vorig leven misschien zelf de oorlog wel hebben meegemaakt en elkaar daardoor in dat leven zijn kwijtgeraakt. Ook kan je al het leed wat er zich afspeelt rondom oorlogen en geweld je deze dag misschien extra raken als lichtwerker. Dit is erg verschillend per persoon en het stuk waarin zit in jouw eigen spirituele ontwikkeling.

Dat Uranus in de buurt is hebben we gevoeld tijdens de nieuwemaan eclips van 30 april. Donderdag 5 mei maakt de zon daadwerkelijk een conjunctie met Uranus. Dit is Bevrijdingsdag én een engelenpoortdag (5/5). Deze dag heeft door de dubbele getallen en door de 11-trilling een bijzonder hogere energie. Door Bevrijdingsdag kan jij je (in de energie) met je tweelingziel een soort van willen bevrijden. Het vrij zijn van jullie aardse lichaam of je willen bevrijden van alles wat jullie nog tegen houdt (karmische relaties of gemaakte zielsafspraken), bijvoorbeeld. Dit om bij elkaar te kunnen zijn of elkaar te kunnen ontmoeten. Door de invloed van Uranus kan deze dag nog weleens voor verrassingen zorgen!

Meteorenzwerm Eta Aquariden 7 mei

Het is astrologisch gezien druk in mei! Zo hebben we begin mei een meteorenzwerm. Zaterdag 7 mei komt de meteorenzwerm ‘Eta Aquariden’ voorbij. Dit zijn restanten die zijn achtergelaten door komeet Halley. De Eta Aquariden zijn zijn verbonden aan Waterman, omdat ze vanuit dit sterrenbeeld te zien zijn. We zitten natuurlijk in het bijzondere en spirituele Watermantijdperk. Waarom vertel ik je dit? Nou, meteorietenzwermen kunnen je spirituele inzichten geven. Ze verhogen jouw bewustzijnsvermogen, maar laten jou ook dieper naar de verschillende lagen binnen in jezelf kijken.

De trilling van de maand mei al bijzonder en in combinatie met deze dag zullen er poorten worden geopend naar weer een hogere energie of trilling (andere dimensies). Wat voor jou en je tweelingziel ook weer een nieuw begin kan betekenen, omdat jullie daardoor beiden elkaar benaderen vanuit een hogere trilling.

Mercurius retrograde 10 mei t/m 3 juni

Dinsdag 10 mei is het weer zover: Mercurius gaat retrograde lopen in het teken van de Stier. Dit betekent dat je vooral in de materiële wereld in de communicatie met je tweelingziel tegen een en ander kan aanlopen. Wat ook kan is dat er juist weer communicatie kan komen met je tweelingziel in de buitenwereld of anderen connecties die dicht bij je staan je ineens een berichtje kunnen sturen. Maar let op voor roddels en exen…

Volledige verduistering: volle bloedmaan maan 16 mei

En dan dacht je het gehad te hebben voor deze maand, maar dan staat er een volle maan in Stier met een volledige maansverduistering (ook wel een bloedmaan) op je te wachten op maandag 16 mei.

Een maansverduistering staat voor grote veranderingen of verschuivingen binnen in jezelf (de maan staat voor je gevoelsleven). Een zonsverduistering staat voor grote en drastische veranderingen in de buitenwereld. Met deze volle maan is het tijd dat je aan de hand van de inzichten die je tijdens de zonsverduistering van 30 april hebt gekregen over je tweelingziel of zielsconnectie (drastische) keuzes of beslissingen gaat nemen. Dit kan natuurlijk ook andersom zijn en dat je tweelingziel een drastische beslissing neemt vanuit zijn ‘gevoelsleven’ en zielsmissie. We zitten immers in de 11-trilling maand, dus voor veel tweelingzielen betekent dit dat ze vanaf deze volle maan echt hun spirituele ontwakingsproces zullen gaan voortzetten.

Lees hier meer over de volle bloedmaan van 16 mei.

Vanaf 20 mei gaat de zon over naar teken Tweelingen. Mercurius is de heerser van dit teken, en aangezien Mercurius dan nog steeds in retrograde loopt, zal de energie van Mercurius retrograde nog sterker gaan uitkomen de komende week.

Nieuwe maan in Tweelingen 30 mei 2022

Tweelingen staan bekend om hun communicatie-skills, maar ook om het hebben van twee gezichten. De nieuwe maan in Tweelingen zal daarom ook (juist) voor tweelingzielen weer veel betekenen rondom het stukje communicatie en meerdere contacten/relaties/gezichten.

Video: volle maan reading voor alle tekens

Poortdagen mei 2022

De volgende poortdagen staan de gehele maand mei met elkaar in verbinding.

  • 5-5-2022
  • 11-5-2022
  • 14-5-2022
  • 22-05-2022
  • 23-05-2022

Leestips rondom tweelingzielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨