Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Top kerstcadeaus baby
0
Shop Shoptips voor je baby

Top kerstcadeaus baby

Top 10 kerstcadeaus voor baby

Ben je op zoek naar een leuk kerstcadeau voor een baby? In dit artikel vind je tips voor kerstcadeaus voor baby’s. Fijne feestdagen!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Kerstcadeaus baby

  1. Babyspeelgoed. Een open deur; maar speelgoed voor de baby is áltijd leuk. Denk bij babyspeelgoed aan zacht speelgoed, bijtspeeltjes, rammelaars en knuffels.
  2. Kleding. Vooral leuk voor de ouders (om dit te ontvangen), maar kledingstukken zoals rompertjes en leuke setjes kunnen een praktisch en nuttig cadeaus voor een baby zijn. Let er wel op dat je de juiste maat koopt (of bij voorkeur een maatje groter) en dat de kleding wel is afgestemd op de juiste seizoenen.
  3. Praktische babyspullen. Besteksetjes, bekers en borden van merken zoals Liewood, Mushie en Done by Deer zijn favoriete praktische cadeau’s om te ontvangen. Ook zijn er van deze merken matchende (siliconen) slabbertjes te vinden.
  4. Boeken. Kinderboeken doen het altijd goed. Kijk naar boekjes met kleurrijke illustraties, eenvoudige teksten, flapjes, voelboekjes en knisperboekjes. Oh, en badboekjes zijn natuurlijk ook leuk als kerstcadeau!
  5. Educatief speelgoed. Speelgoed dat is ontworpen om de zintuigen van baby’s te stimuleren en hen te helpen vaardigheden te ontwikkelen, zoals stapelbekers of een vormenstoof, zijn ideaal als kerstcadeaus.
  6. Babyverzorgingsproducten. Denk hierbij aan lotions, shampoo en badschuim… Hartstikke leuk om te ontvangen! Wel even opletten of het merk past bij de papa en mama. De meeste ouders worden wel blij van bijvoorbeeld Naïf, een duurzaam merk op het gebied van babyverzorgingsproducten.
  7. Babygym. Een babygym is een fijne cadeautip voor de feestdagen. Dit soort (educatief!) speelgoed biedt baby’s een veilige en interactieve ruimte om te spelen. Daarmee is het een leuk en stimulerend cadeau. Bekijk vooral de Oh My Baby Play Gym.
  8. Loopstoeltje. Een loopstoeltje, loopauto of loopwagentje helpt een baby om te leren lopen (en over het algemeen om zich voort te bewegen).

Lees ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨