Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Dit is hoe jij liefhebt (op basis van je Venus teken)
0
Sterrenbeeld Venus

Dit is hoe jij liefhebt (op basis van je Venus teken)

Dit is hoe jij liefhebt (op basis van je Venus teken)

Venus is dé planeet van liefde. Waar Venus in jouw geboortehoroscoop staat geeft aan hoe je liefhebt en waar je waarde aan hecht. Weet je jouw Venus teken? Check het overzicht in dit artikel en ontdek hoe jij liefhebt!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

In je geboortehoroscoop vind je het teken waar jouw Venus instaat. Heb je dit gevonden, lees dan hier hoe jij liefhebt op basis van dat teken. ❤️ Zelf aan de slag met je geboortehoroscoop om te ontdekken wat jouw Venus teken is? Lees hier hoe een geboortehoroscoop werkt en hoe je voor jezelf een gratis geboortehoroscoop kunt bereken.

Venus in Ram houdt van spanning en spontaniteit

Venus in Ram wil passie en avontuur voelen. Jouw liefdestaal spreekt spontaniteit. Hoe ‘chaotischer’ je partner is, hoe spannender jij dat vindt. Venus in Ram leeft voor verrassingen en avontuur. Kan jouw partner jou keer op keer verrassen, dan zit je goed bij jou.

Venus in Stier wil iemand leren kennen

Venus in Stier waardeert fysieke aanraking. Maar voordat je dit doet, wil je de tijd nemen om iemand te leren kennen. Zodra de muur wordt afgebroken ben je juist toe aan fysiek samenzijn. Venus in Stier is sensueel en kan traditioneel zijn (in de dating-stappen). Knuffels zijn intiem voor hen, evenals het vasthouden van de hand. Je bent niet per sé van de woorden, omdat het voor jou genoeg is om je partner vast te houden en die energie heen en weer te laten gaan.

Venus in Tweelingen houdt van contact en intellect

De liefdestaal van Venus in Tweelingen is een combinatie van mentale stimulatie en communicatie. Als luchtteken (Tweelingen) zoek je iemand met intellect. Je wil een partner die jouw snelle geest en levensstijl kan bijhouden. Eentonigheid vermijd je liever. Venus in Tweelingen houdt van communiceren (via berichtjes, telefoontjes, et cetera). Pas als je moe is dan stop je hiermee. Is je partner hierbij betrokken, dan blijf jij gelukkig in je relatie.

Venus in Kreeft houdt van zorgen-voor

Met Venus in Kreeft wil je zorgzaam zijn. Je wil nodig zijn en je gewaardeerd voelen. Je houdt van het zorgen-voor. Met Venus in Kreeft ben je een toegewijd partner, mits je je hebt opengesteld. Het duurt even voor iemand langs jouw muurtje komt, maar eenmaal binnen bescherm je diegene voor altijd.

Venus in Leeuw wordt graag aanbeden

Heb jij Venus in Leeuw, dan wil je graag geëerd, bewonderd en gecomplimenteerd worden. Of eigenlijk wil je gewoon aanbeden worden. Jij bent de god(in), toch? Je wil een partner waar je herinneren voor het leven mee kan maken. Je houdt enorm van flirten, maar heb je eenmaal een partner dan blijf je trouw en ga je voor die persoon door het vuur. Tenzij je merkt dat zij dit niet terugdoen…

Venus in Maagd wil het perfect doen

Heb jij Venus in Maagd, dan wil je je partner graag behagen. Je wil het helemaal perfect maken. Voor die persoon zorgen en samen een huisje/safe space/ruimte creeren waar jullie helemaal jullie zelf kunnen zijn. Onder de invloed van Maagd, het teken van perfectionisme, kun je hier soms in doordraaien. Dan wil je zelfs dingen aan je partner ‘fixen’ die in jouw ogen ‘kapot’ zijn. Denk er aan dat je een ander niet kunt veranderen; besteed die energie liever aan je eigen healing. Je kunt hier namelijk obsessief in worden en dat gaat ten koste van jezelf!

Venus in Weegschaal zoekt diepgang

Venus hoort bij Weegschaal, dus heb jij Venus in Weegschaal dan voel je je helemaal thuis in deze geboortehoroscoop plaatsing. Wat betekent dit? Je bent into woorden en goede gesprekken. Als iemand met een gedicht of een goed (filosofisch) gesprek aankomt, dan hebben ze jou. Een vertrouwensband moet bij jou wel even opbouwen, je geeft jezelf niet zomaar bloot. Soms vind je het zelfs spannend om je idealen te delen. Maar met de tijd komt dit wel, zolang de ander zich ook openstelt. Communicatie is voor jou noodzakelijk. Dit zorgt voor een (blijvende) sterke verbinding.

Venus in Schorpioen zoekt veiligheid

Met Venus in Schorpioen speel jij geen spelletjes. Jij bent écht en je gaat ook voor écht. Je bent op je hoede en wil niet vast komen te zitten in een web van leugens. Dat maakt jou soms angstig bij het aangaan van een relatie, omdat het op je hoede zijn je heel veel energie kost. Maar zodra je vertrouwen hebt in die persoon en in jullie relatie, ben je vol liefde en toewijding naar je partner. Het gevoel van veiligheid (op alle gebieden) is voor jou belangrijk.

Venus in Boogschutter zoekt avontuur én filosofie

Venus in Boogschutter houdt van intellect en filosofie. Je (potentiële) partner moet duidelijk weten waarvoor hij/zij in het leven staat. En het liefst dit ook nog uitdragen. Een goed gesprek is, naast een leven vol spontaan avontuur, belangrijk voor jou. Je bent een wervelwind aan energie en verwacht dit ook van je partner. Of in ieder geval; je verwacht de vrijheid om te kunnen doen wat je wil doen.

Venus in Steenbok wil rust, regelmaat en reinheid

Venus in Steenbok? Niets brengt jou meer geluk dan rust, regelmaat en reinheid. Jij wil geen (spontane) verrassingen. Je wil je partner door en door kennen. Een goed gesprek is dan ook iets waar jij wel warm van wordt. Je hebt een hekel aan leugens en geheimen (wie niet?) en een relatie is voor jou gebaseerd op vertrouwen. Jij wil een leven opbouwen met je partner, maar wel gebaseerd op de drie r’en van hierboven.

Venus in Waterman wil chaotische routine

Venus in Waterman? Jij wil een partner waar je je prettig bij voelt. Zeg maar vergelijkbaar met een vriend. Eigenlijk zoek je een beste vriend en partner in één. Met een vleugje chaos (hallo Waterman-vibe) en een goede routine wil je samen met je relatie de wereld verkennen. Met Venus in Waterman zoek je iemand met wie je je kan identificeren, maar die wel uniek is (net als jij, natuurlijk). Misschien zoek je wel iemand die óók Venus in Waterman heeft…?

Venus in Vissen zoekt romantische fantasie

Met Venus in Vissen wil je graag romantiek en passie ervaren. Jij bent een romanticus pur sang! Wat jouw type is? Jij zoekt een persoon waar je van houdt. Dat is dus best fluïde, en dat past wel bij jou. Je hebt behoefte aan comfort en zorg, zowel naar jou als vanuit jou. Jij fantaseert er op los en in je hoofd (en hart?) heb je de meest romantische, liefdevolle verhalen. En die verhalen, die fantasieën, die maak je graag werkelijkheid met je partner.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨