Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Kerstcadeau inspiratie: dit is dé spirituele Gift Guide 2021
0
Shop

Kerstcadeau inspiratie: dit is dé spirituele Gift Guide 2021

Ben je lastminute op zoek naar een kerstcadeau voor de feestdagen? In deze spirituele Gift Guide 2021 vind je tips, inspiratie én praktische cadeaus.

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Let op: het is druk bij de pakketdiensten, dus wacht niet te lang met bestellen.

1) Scheurkalenders, agenda’s en planners voor 2021

Met een scheurkalender, agenda of (familie)planner voor 2021 haal je een praktisch cadeau in huis, dat gegarandeerd gebruikt gaat worden. Bekijk hier alle spirituele en inspirerende agenda’s voor 2022.

2) Bijzondere kaarsen

Je hebt tegenwoordig echt waanzinnig leuke kaarsen, denk bijvoorbeeld aan een kaars met edelstenen (zoals deze kaars met Gouden Driehoek erin) of speciale sterrenbeeld geurkaarsen (voor elk sterrenbeeld een andere kaars). Met het geven van een kaars geef je letterlijk een lichtpuntje in deze donkere dagen. Ook leuk: zelf kaarsen maken.

3) Kaarten voor elke dag

Met de boodschappen uit deze kaartendecks ontvang je iedere dag inspiratie. Je vindt hier het volledige aanbod van kaartendecks.

4) Waterfles met edelsteen

Goede voornemens? Meer water drinken! En dat doe je natuurlijk het liefst uit een mooie waterfles, zoals deze met edelsteen er in. Mooi om te geven én om jezelf cadeau te doen.

5) De kracht van het NU – Limited Edition

De kracht van het NU is een gids voor een bewust en gelukkig leven. Deze luxe limited edition, mét gouden randje, is een cadeau voor het leven. Lees hier onze review van het boek.

6) Kerstversiering met de maan en planeten

Ben je op zoek naar bijzondere kerstversiering? Hoe leuk is ‘t om de maan of een planeet in je boom te hangen! Hierbij wat inspiratie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨