Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Review: Astrologische Almanak 2023
0
Shop

Review: Astrologische Almanak 2023

Review: Astrologische Almanak 2023

De Astrologische Almanak 2023 geeft je een inkijkje in 2023 op basis van je sterrenbeeld. Elk van de twaalf tekens uit de dierenriem wordt uitgebreid beschreven. Lees hier onze review van dit boek!

Het boek begint met een handige ascendantentabel, waarin je als lezer op basis van je geboortetijd en zonneteken je ascendant kan bepalen. Handig! Daarna komen er een aantal pagina’s met de basis over astrologie. Astrologie draait om de leer van tekens, planeten, huizen en aspecten. Per onderwerp wordt er dieper op ingegaan in de hoofdstukken die hierop volgen. Zo leer je dat de zon staat voor jouw levensmissie en staat Jupiter voor groei, geluk en expansie. Er wordt ook stilgestaan bij wat retrogrades zijn.

Daarna opent het boek met ‘Het jaar 2023 in vogelvlucht‘. Er wordt uitgebreid ingegaan op belangrijke retrogrades, transits (verschuivingen van de planeten) en eclipsen. Deze informatie beslaat twee pagina’s. Het is vooral ter voorbereiding op de rest van het boek.

Want dan komt de jaarhoroscoop 2023 aan bod. Dit is waar je het boek voor koopt. Bomvol informatie over de tekens, zoals sterke kanten, talenten en creativiteit. Maar ook waarden, blinde vlekken en blokkades worden beschreven. Er is eerst uitgebreide informatie over wat 2023 zal brengen per teken en hoe bijvoorbeeld de invloed van de eclipsen op jou is. Daarna volgt er per maand een overzicht voor wat het voor jou zal brengen en is er een actietabel die aangeeft welke data het beste is voor bepaalde acvititeiten.

En dit alles keer twaalf, voor elk teken van de dierenriem.

Astrologische Almanak 2023 review

De Astrologische Almanak 2023 kost €19,99. Dat is absoluut niet prijzig voor een boek (en al helemaal niet voor een astrologische blik op jouw 2023!), maar als je slechts de informatie van één sterrenbeeld wil dan is het bijna zonde als je de rest van het boek niet leest. Misschien kun je ‘m samen met vrienden of familie aanschaffen, zodat iedereen er eigen informatie uit haalt?

Daarnaast moet ik eerlijk zeggen: het boek is écht een vertaling van Engels naar Nederlands. Zinnen lopen soms niet helemaal lekker. Qua inhoud is het wel een fijne gids en vind je er voldoende informatie per sterrenbeeld. Qua taalgebruik mag het dus wel wat verfijnder. Al met al een leuke gimmick om te hebben of om cadeau te geven in de feestmaand december.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨