Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Leeuw Maagd cusp
0
Sterrenbeeld

Leeuw Maagd cusp

Leeuw Maagd cusp

Ben jij geboren op 19 augustus, 20 augustus, 21 augustus, 22 augustus, 23 augustus, 24 augustus of 25 augustus? Dan val je binnen de Leeuw Maagd cusp: enkele dagen die de overgang van het ene teken naar het andere teken markeren. Je hebt één van beide tekens officieel als sterrenbeeld volgens je geboortehoroscoop, maar je hebt de energie van zowel Leeuw als Maagd in je. Je leest hier over de betekenis van Leeuw Maagd cusp.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Leeuw is een vuurteken: zeer gepassioneerd. Een ietwat kinderlijk teken, juist omdat het zo speels is. Ze houdt ervan om in de spotlights te staan (niet altijd letterlijk, maar ze deelt haar verhaal bijvoorbeeld graag via social media). De Leeuw vangt graag achter haar dromen aan en doet alles ‘t liefst groots.

Maagd is een aardeteken. Ze is analytisch, voorzichtig en geordend. Een teken dat alles graag gestructureerd voor zich ziet (hoewel de realiteit ook echt wel anders kan zijn). Maagd heeft vaak een wat serieuzer imago. Dat is niet per se hoe ze zich van binnen voelen, maar wel hoe anderen hen zien.

Ben ik Leeuw of ben ik Maagd?

– een veelgestelde vraag

Leeuw Maagd cusp betekenis

Leeuw en Maagd zijn totaal verschillende tekens en als je op een cusp geboren bent, dus op 19 augustus, 20 augustus, 21 augustus, 22 augustus, 23 augustus, 24 augustus of 25 augustus, dan heb je de energie van beide tekens in je. Systeembouwen is jouw centrale thema (daar vertel ik je zo meer over), evenals dienstbaarheid en constructief te werk gaan.

Je bent recht op de man af. Onder de invloed van Leeuw kan niets jou uit de weg gaan en met de gestructureerde aanpakkers-mentaliteit van Maagd krijg je voor elkaar wat je voor ogen hebt. Hoewel Leeuw graag in de belangstelling staat, heb jij dat als geboren zijnde op de Leeuw Maagd cusp liever niet. Je wil wel graag erkenning voor je werk, maar dat hoeft niet publiekelijk.

Systeembouwen? Yep! Jij begeeft je met de kracht van Leeuw en Maagd in je precies op de grens van doen én denken. Daarmee maak je een solide basis en ben je een perfecte systeembouwer, zoals men dat in astrologie noemt. Jij neemt die sprong in het diepe én snapt wat er voor nodig is om ergens te komen.

Een tip voor jou: wees wat minder rigide. Neem dingen zoals ze komen en laat ze zo nu en dan op hun beloop. Probeer je werk en privéleven gescheiden te houden. Dat zal je goed doen. Denk af en toe eens (meer dan je normaal doet) aan jezelf en stel eisen aan de ander.

Lees ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Aromatherapie ✨