Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Spirituele betekenis 22:22 uur
0
Engelentekens

Spirituele betekenis 22:22 uur

Spirituele betekenis 22:22 uur

Zie jij regelmatig 22:22 uur op de klok? Dit wordt ook wel een spiegeluur genoemd: een dubbel uur. Als je dit herhaaldelijk ziet zónder dat je er naar zoekt, dan zit er een boodschap van de engelen voor je in. Lees hier over de spirituele betekenis van 22:22 uur!

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Je engelen willen je iets laten weten. Dat kunnen ze doen door een teken te sturen, bijvoorbeeld in de vorm van dubbele getallen. Het regelmatig zien van zulke tekens wordt ook wel synchroniciteit genoemd.

Meestergetal 22 is een zeer spiritueel getal. Het geeft aan dat je vanuit je intuïtie, gevoel en wensen door mag pakken naar de actiemodus. Het uitvoeren van je dromen. Maak realiteit van het idee! Met dit getal zelfs twee keer in een spiegeluur, wordt dat versterkt. Het zien van 22:22 uur is een positief teken!

Je hebt je dromen helder en je weet waar je naar toe wil… Waarom twijfel je nog? Je hebt de kracht in je om het tot uitvoer te brengen. De engelen staan achter je keuze en zullen je altijd begeleiden wanneer je dit nodig hebt.

22:22 op de klok

De boodschap van 22:22 uur op de klok is dan een mooie boodschap voor jou. Eentje die je móet horen om verder te kunnen. Om spiritueel te groeien.

De boodschap van je engelen is dat je meer vertrouwen mag krijgen in je eigen mogelijkheden en dat je daar ook erkenning voor zult krijgen. Het zijn van je authentieke zelf wordt beloond. Het zal je verder brengen in je leven. Dit is je teken om de basis neer te zetten richting het uitvoeren van je wensen.

Zet die eerste stap. Je bent op het juiste pad.

Blijf je 22:22 uur zien? Dan hoef je niet meer te twijfelen. Volg je dromen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.