Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Hoe herken je een teken van je engelen?
0
Engelen Spiritualiteit

Hoe herken je een teken van je engelen?

Hoe herken je een teken van je engelen?

Engelen kunnen je helpen. Ze geven inzicht, adviseren je, ondersteunen je op je pad, geven je energie, beschermen je en zijn bij je wanneer je ze nodig hebt. Je kunt engelen aanroepen en om hulp vragen, maar engelen kunnen ook zelf tekens aan jou geven. In dit artikel lees je hoe je een teken van je engelen kunt herkennen.

Gratis healings en meditaties beluisteren? Abonneer je dan op het VolleMaanKalender YouTube-kanaal!

Engelen geven op diverse manieren een teken aan je. Soms is het een gevoel, een andere keer is het een veertje op je pad. Lees hier veelvoorkomende tekens van de engelen.

Dieren

Vlinders, vogels… alle dieren kunnen symbool staan voor een signaal van je engelen. Doe je eigen onderzoek (via deze site of via Google) en ontdek wat de engelen jou willen vertellen.

Engelengetallen

Zie je vaak dubbele getallen op de klok? Of op je kassabon, een kenteken of je telefoon? Of word je elke nacht bijvoorbeeld op een bepaald tijdstip wakker? Getallen zijn belangrijke tekens van je engelen. Dubbele getallen worden ook wel engelengetallen genoemd. Vertrouw op de engelen dat het zien van dubbele getallen (of bepaalde tijdstippen) niet puur toeval is. Je engelen willen je wat zeggen! Elk getal heeft een andere betekenis. Noteer het tijdstip of het getal en zoek (hier op de site of via Google) naar de betekenis van het engelengetal.

Gevoel

Een windvlaag, een verandering van temperatuur of een gevoel… Soms wéét je gewoon dat er een engel bij je is. Kippenvel in je nek, het gevoel van een aanraking of omhelzing of een streling langs je wangen. Het is allemaal mogelijk.

Geur

Als je ineens een bepaalde geur ruikt die jou ergens aan doet denken, dan kan dat een teken van de engelen zijn. Ook kunnen engelen jou geuren laten ruiken die op dat moment goed voor je zijn. Zo is lavendel rustgevend, en kan de geur van rozen op romantiek doelen. Ook kan het voorkomen dat je de geur van een (overleden) geliefde ruikt.

Veertjes

Een veertje vinden is een bericht van je engelen. Er zijn diverse kleuren veren en iedere kleur heeft een eigen betekenis. Lees meer in het artikel ‘Veertje gevonden? Dit is wat het betekent!’. Vind je een duivenveer, dan heeft dat weer een andere betekenis.

Wolken

Zie je in de wolken een hartje, een dier of iets anders? Het kan een teken van je engelen zijn. Als jij naar boven kijkt en je ziet een bijzondere wolk, dan mag je er vanuit gaan dat je engelen jou iets willen zeggen. Wat ging er op het moment in je hoofd om vlak voordat je de wolk zag? Daar heeft het teken van je engelen mee te maken. Had je net een vraag in je hoofd, twijfelde je ergens over of dacht je aan iemand? Luister goed naar je gevoel om dit bericht van je engelen te begrijpen.

Andere tekens van je engelen…

Engelen kunnen op meer manieren een teken geven, denk aan het zien van een (dubbele) regenboog of het vinden van een muntje.

  • Dromen
  • Glinsteringen
  • Muntjes
  • Muziek
  • Regenboog (dubbele regenboog)
  • Woorden (in reclames, op de radio, etc.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨