Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Halloween orakel & tarot decks die je niet wil missen
0
Orakel

Halloween orakel & tarot decks die je niet wil missen

Halloween orakel & tarot decks die je niet wil missen

Het is bijna Halloween! Met deze Halloween orakel decks en tarot decks kun je de perfecte legging doen. Griezelig, mysterieus en diep… met deze kaarten ontdek je méér dan je vooraf zal verwachten. Dit is onze top Halloween orakel & tarot decks!

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw helingsproces, maar hoe? Laat je ondersteunen door het Healing Membership van de Higher Spirit Academy! Het Healing Membership voorziet je van 100+ energetische sessies, meditaties, trainingen, tools en tips om jezelf te transformeren. Oh, en een boekentip van de redactie: Wat ik eerder had willen weten over angst, zelfliefde en acceptatie.

1) The Nightmare Before Christmas Tarot Deck

This is Halloween…. 👻 Onze absolute nummer één is de The Nightmare Before Christmas Tarot Deck. Misschien omdat we vroeger al helemaal fan waren van de film van Tim Burton; (bijna) niets roept meer Halloween dan dit deck. De inwoners van Halloween Town komen naar je toe met deze set 78 kaarten. Jack Skellington, Mr. Oogie Boogie, Sandy Claws en meer… Een iconisch deck voor in je collectie!

2) The Halloween Oracle

The Halloween Oracle is perfect voor Halloween – én voor alle andere dagen van het jaar. Er wordt gezegd dat de sluiers tussen de werelden (van de overledenen en de levenden) dun is tijdens Halloween. Met dit deck kun je hier elke dag van profiteren; maak verbinding met je donkere kant en krachtige waarzeggerij. Dit spooky deck laat niets aan de verbeelding over. Zwarte katten, vampiers, zombies, heksen en meer… je vindt er álle iconen van Halloween. Dit deck heeft 36 kaarten en een bijbehorend boekje met rijmende teksten. Zo komt je.verhaal nóg beter tot z’n recht.

3) Disney Villains Tarot Deck

Het Disney Villains Tarot Deck is een prachtige set met 78 kaarten en bijbehorend boekje. Alle schurken, de bad ones, van Disney zijn verzameld en op iconische wijze omgetoverd tot een volledige tarot set. Met Cruella de Vil, Ursula, Maleficent en meer. Release your inner villain!

4) De vampiers orakelkaarten

De Vampiers orakelkaarten is een uitzonderlijk deck, ontworpen voor degenen die voor moeilijke beslissingen staan, onrust in hun relaties beleven of die de wens hebben om afstand te nemen van hun uitputtende carrières, situaties of mensen. Het deck bevat 44 kaarten en een gedetailleerde handleidingen. Hiermee kun je door de duistere nacht wandelen om terug te keren naar het licht.

5) Wicca rituelen & bezweringen

Zou je weleens willen dat je een spreuk kon gebruiken om je levenspad te veranderen? De Wicca rituelen & bezweringen orakelkaarten helpen je de oude wijsheid en de mystieke krachten van de natuur te benutten om je leven positief te beïnvloeden. Of je nu een doorgewinterde heks bent of een sprankel magie in je hart draagt, met deze rituelen en bezweringen krijg je de kans om liefde, geluk en welvaart te creëren voor jezelf en de wereld om je heen.

Lees hier onze review van Wicca rituelen & bezweringen

6) Het Orakel van schaduw en licht

Wijsheid voor wie tussen wal en schip dreigt te vallen, mystici, zoekers en zwervenden. In het Orakel van Schaduw en Licht word je begroet door eerlijke, lieflijke, fascinerende wezentjes, van beschermengelen tot beschermende elfen, verstandige heksjes en vriendelijke geesten.

Het Orakel van Schaduw en Licht bevat 45 kaarten en een diepgaande handleiding met boodschappen en duidelijke instructies hoe je stap voor stap een accurate, krachtige en bijzonder helende reading kunt doen, voor jezelf en voor anderen. Het Orakel van Schaduw en Licht ontsluiert ook voor jou een magische wereld!

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨