Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Beste kinderboeken over mindfulness
0
Alles voor kinderen Mama & baby Shop

Beste kinderboeken over mindfulness

Ja zeker, ze bestaan: mindfulness boeken voor kinderen. En ze zijn hartstikke leuk. 😍 Wil jij jouw kids helpen op het gebied van rust, meditatie en mindfulness? Dan zijn de volgende kinderboeken een absolute aanrader. Dit zijn de beste kinderboeken over mindfulness!

Ja zeker, ze bestaan: mindfulness boeken voor kinderen. En ze zijn hartstikke leuk. 😍 Wil jij jouw kids helpen op het gebied van rust, meditatie en mindfulness? Dan zijn de volgende kinderboeken een absolute aanrader. Dit zijn de beste kinderboeken over mindfulness!

Een nieuwe start maken? Je kunt élke dag beginnen. Haal jouw dagelijkse motivatie, bemoediging, coaching en inspiratie in huis met de NLP scheurkalender: 365 dagen persoonlijke groei. Tijdelijke actie: alléén via deze verborgen link €6,00 vriendenkorting & gratis verzending!

Vooral in de tijd waarin we leven is de rust bewaren – zowel in huis als in het hoofd – erg belangrijk. Evenals je hoofd leegmaken en leren om dagelijks naar binnen te keren en de stilte op te zoeken. Kinderen kunnen hartstikke druk zijn. De wereld is dan ook een plek om je iedere dag te verwonderen, vooral als je opgroeit. Hoe krijg je toch rust bij je kindje(s)? Dit doe je bijvoorbeeld met gratis meditaties voor kinderen in je bedtijd ritueel of samen een boek te lezen op het gebied van mindfulness. In dit artikel vind je een aantal boeken die wij van harte kunnen aanbevelen om die eerste stap te maken (of je juist te verdiepen) in de wereld van mindfulness voor kinderen.

Stilzitten als een kikker

Het boek ‘Stilzitten als een kikker‘ staat boordevol mindfulnessoefeningen en verhaaltjes. Kinderen komen erdoor tot rust en leren hun piekergedachten te beheersen. Want net als volwassenen hebben zij het vaak te druk. Ze kunnen niet slapen, piekeren, zijn snel afgeleid en onrustig. De aanknop doet het, maar waar zit de pauzeknop? Om die pauzeknop te helpen vinden schreef mindfulnesstrainer Eline Snel ‘Stilzitten als een kikker; Mindfulness voor kinderen (5-12 jaar) en hun ouders’.

Het vollehoofdenboek

Het vollehoofdenboek‘ is voor kinderen vanaf 8 jaar die met een snel vollopend hoofd te maken hebben. Op een simpele, maar informatieve manier wordt concrete uitleg gegeven over informatieverwerkingsproblemen in de hersenen en de impact ervan op de sociaal emotionele ontwikkeling en het zelfbeeld. ‘Korte lontjes’, onoplettendheid, afleidbaarheid, vergeetachtigheid en impulsiviteit kunnen voor iedereen vervelend zijn. Met dit boek, voor kinderen en hun ouders, pak je ‘t samen aan.

Superkrachten voor je hoofd: MINDGYM voor Kids

Het boek ‘Superkrachten voor je hoofd‘ is een echt doeboek om (samen met je ouders of alleen) te ontdekken hoe je koning in je kop wordt. Je leert hoe je beter om kunt gaan met onaangename ervaringen, hoe je je sociale skills (in plaats van sociale media) kunt verbeteren en meer zelfvertrouwen krijgt. De schrijver pakt dit onderwerp aan op zijn grappige en relativerende manier, met mooie anekdotes, leuke weetjes en rake kinderquotes (‘Wraak is als poepen in je broek om de ander in de stank te zetten. Uiteindelijk heb je er zelf het meeste last van’).

✨ Kijk voor meer boeken en spirituele/astro goodies in de VolleMaanKalender shop! ✨

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Spirituele boeken ✨