Spiritueel Magazine VolleMaanKalender.nl
Je leest nu...
Mindfulness boeken voor kinderen
0
Alles voor kinderen Mama & baby Shop Spiritualiteit

Mindfulness boeken voor kinderen

Spirituele boeken voor kinderen - VolleMaanKalender.nl

Ja zeker, ze bestaan: mindfulness boeken voor kinderen. En ze zijn nog leuk ook. 😍 Wil jij jouw kids wat bijbrengen op het gebied van rust, meditatie en mindfulness? Dan zijn de volgende kinderboeken een absolute aanrader.

Vooral nu we 24/7 bij elkaar thuis zitten, is de rust bewaren – zowel in huis als in het hoofd – erg belangrijk. Bekijk de volgende boeken, wellicht zit er wat voor je bij? Je kan ze allemaal direct kopen via Bol.com, uiteraard worden ze – ook nu – gewoon thuisbezorgd.

1) Stilzitten als een kikker

Het boek ‘Stilzitten als een kikker‘ staat boordevol mindfulnessoefeningen en verhaaltjes. Kids komen erdoor tot rust en leren hun piekergedachten te beheersen. Want net als volwassenen hebben zij het vaak te druk. Ze kunnen niet slapen, piekeren, zijn snel afgeleid en onrustig. De aanknop doet het, maar waar zit de pauzeknop? Om die pauzeknop te helpen vinden schreef mindfulnesstrainer Eline Snel ‘Stilzitten als een kikker; Mindfulness voor kinderen (5-12 jaar) en hun ouders’.

2) De wens-ster: 52 meditaties voor kinderen vanaf 5 jaar

Schrijver Marneta Viegas neemt je in het boek ‘De wens-ster‘ op een fijne en grappige manier mee met visualisatie, affirmatie en ontspanning. Er staan 52 meditaties in en aan het eind van iedere meditatie vind je een affirmatie.

3) Het vollehoofdenboek

Het vollehoofdenboek‘ is voor kinderen vanaf 8 jaar die met een snel vollopend hoofd te maken hebben. Op een simpele, maar informatieve manier wordt concrete uitleg gegeven over informatieverwerkingsproblemen in de hersenen en de impact ervan op de sociaal emotionele ontwikkeling en het zelfbeeld. ‘Korte lontjes’, onoplettendheid, afleidbaarheid, vergeetachtigheid en impulsiviteit kunnen voor iedereen vervelend zijn. Met dit boek, voor kinderen en hun ouders, pak je ‘t samen aan.

4) Superkrachten voor je hoofd: MINDGYM voor Kids

Het boek ‘Superkrachten voor je hoofd‘ is een echt doeboek om (samen met je ouders of alleen) te ontdekken hoe je koning in je kop wordt. Je leert hoe je beter om kunt gaan met onaangename ervaringen, hoe je je sociale skills (in plaats van sociale media) kunt verbeteren en meer zelfvertrouwen krijgt. De schrijver pakt dit onderwerp aan op zijn grappige en relativerende manier, met mooie anekdotes, leuke weetjes en rake kinderquotes (‘Wraak is als poepen in je broek om de ander in de stank te zetten. Uiteindelijk heb je er zelf het meeste last van’).

✨ Kijk voor meer boeken en spirituele/astro goodies in de VolleMaanKalender shop! ✨

Shop de nieuwste spirituele items

Volg VolleMaanKalender.nl via social media

Je kunt VolleMaanKalender volgen via Instagram en Facebook! Hier worden meer updates en tips gedeeld, bijvoorbeeld over de energie van de maanfases tussen de volle maan en de nieuwe maan.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

✨ Shop ✨